Lägg till din Trafikskola

Kramérs Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Stampgatan 40, 411 01 Göteborg

Betyg: 4.5/5 (13 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

13 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  2 May 2020

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  20 Jan 2020

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  16 Aug 2019

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  10 Nov 2014

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Alice W

  3 Nov 2012

  Nöjd

  Jag kunde ha valt en bättre körskola, bättre och trevligare ställe får man leta länge efter! Det kostar visserligen lite mer än på många andra ställen men till skillnad från dem märker man tydligt att Kramérs inte är ute efter att blåsa människor på pengar. Man blev alltid igenkänd när man kom in genom dörren och jag hade roligt varje lektion :) Jag körde mest med Carro och det rekommenderar jag verkligen!

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Richard

  30 Oct 2012

  Mc på Kramers

  Nöjd elev.

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Anonym

  29 May 2012

  Privatist? Kör på Kramérs!

  Utan tvekan en helt grym körskola för dig som kör som privatist! Fokus ligger helt på att lära ut hur man kör bil - inte tjäna pengar på folk. Efter varje lektion fick jag massor med tips på vad jag skulle öva på hemma. Detta gjorde att jag kunde hålla nere mina kostnader och lektioner till ett minimum. Detta kan jag säga med bakgrund i att jag bytte från en annan körskola i Göteborg, där jag där under första lektionen, efter några minuters körning, "tvingades" köra runt på en parkering, trots att jag hade kört som privatist i drygt ett år. Mannen som jag körde med verkade mer intresserad av att sälja på mig deras teorilektioner än att lära mig köra bil. Dit gick jag aldrig mer. Bytte till Kramérs och nu har jag mitt körkort utan speciellt många lektioner och med teorin inläst hemmavid.

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Anonym

  12 Oct 2011

  Bästa körskolan i Göteborg?

  Precis som det står i ett tidigare inlägg kom jag från en annan icke nämnd körskola i göteborgsområdet. Att komma till Kramers var som natt och dag! Strukturerat, pedagogiskt, omtänksamt, och varmt. Körde med Lena, som verkligen är en körlärare i särklass. Rekommenderar speciellt personer med funktionsnedsättningar att ta körkort här, anpassade bilar finns, de utbildar automat, och upplägget anpassas. Något dyrt, och inte rakt igenom perfekt bemötande från receptionen, men utan tvekan fem poäng!

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  B-körtkort

  10 Aug 2011

  Grym trafikskola, ta ditt B-körtkort här

  Jag hade Lena som lärare hon var 10/10! Proffsig trafikskola där man känner sig varmt välkommen, blir inte bättre :)

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  123

  5 Nov 2010

  Här tar man sitt MC KORT!

  En bättre och mer lärorik skola får man leta efter. Oerhört trevlig personal och min lärare Stefan förtjänar all guld i sin utbildning till mig. Mycket tillmötesgående skola och inga "extra" körningar "ifall att". Rakt på sak och man får lära sig allt! TACK TACK SKALL NI HA!

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Kawa

  14 Oct 2010

  Bästa mc.

  Utan MC-läraren erik hade det inte blivit nått kort för mig! Grymt pedagogisk och tålmodig! Tack Erik.

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  ABC

  6 Oct 2010

  Kunde inte bli bättre!

  Jag bytte från en annan, icke nämnd körskola i Göteborg och kan bara säga att det var som natt och dag! På Kramers kände jag förtroende för lärarna. Kunniga och engagerade. Och väldigt trevliga!

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Bb

  17 May 2010

  MC-utbildning

  Kanonbra körskola med hjälpsamma och kunniga lärare och trevligt personal. En bra atmosfär. Seriöst, ordning och reda, måna om eleverna och engagerade. Jag kan bara rekommendera

  Tillbaka till toppen