Lägg till din Trafikskola

Hamlans Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Tegnérsgatan 7, 412 52 Göteborg

Betyg: 4.9/5 (37 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

37 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  27 Jul 2017

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  David

  4 Apr 2017

  En miljon tack

  Kan aldrig tacka tillräckligt mycket för all hjälp med mitt körkort! Ni är bäst!!!

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Sanna

  21 Mar 2017

  Bäst

  Bästa skolan i hela Göteborg!!!! Tack för all hjälp!

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Lisa

  23 Aug 2016

  Svinbra!

  På Hamlans trafikskola får man ett pedagogiskt och personligt bemötande. De hjälpte mig från första gången jag satt bakom ratten tills jag tog körkortet. De är motiverande och kan sin sak. De håller också i en bra riskutbildning 1, som är intressant och minimalt könsnormativ (vilket jag har förstått är väldigt svårt att hitta).

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  17 Jul 2016

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  8 Feb 2016

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Nancy

  9 Dec 2015

  bästa trafikskolan

  Jag kan verkligen rekommendera hamlans trafikskola!! Man känner sig oerhört trygg och välkommen hos dem. Jag vill speciellt tacka Omed för att han har hjälpt mig att känna mig trygg och säker i min körning och jag kommer sakna våra skratt och skämt :)

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  8 Dec 2015

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Sakar

  6 Oct 2015

  Bästa trafikskolan

  Jag rekommenderar varmt denna trafikskolan för att dem är bäst på det dem gör. Bästa trafikskola någonsin. Tusen tack för all hjälp.

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  23 Jul 2015

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Betty

  9 Mar 2015

  Bästa körlärare och körskola!

  Stark rekommendation för de som vill ta körkortet! Snälla och proffsiga körlärare (Omed och Frida), tack till alla personalen på Hamlans körskola med sin trevliga bemötandet och bästa pedagogik, man får med sig oerhört viktiga kunskaper om körteknik etc hos Hamlans körskola! För de som vill ta körkort är Hamlans körskola en skola som man definitivt kommer blir nöjd med! Både dess läge som är belägen i stan (nära Mölndal) och deras sätt att anpassa utbildningen individuell utefter ens behov!

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  12 Dec 2014

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  7 Dec 2014

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  7 Dec 2014

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  22 Oct 2013

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Maria L

  8 May 2013

  Bättre finns inte!

  Jag vill verkligen rekommendera Hamlans trafikskola för alla er som vill ta körkort men även för er som inte tror att ni kan ta körkort! För sådan var jag, bilar var helt enkelt inte min grej! Men på Hamlans fick jag tack vare Omed och Frida, oerhört pedagogiska körlärare, upp tron på mig själv och min körning, i måndags körde jag upp för första gången och kan fortfarande inte tro att jag faktiskt tog körkortet! Förutom en otrolig kompetens inom området bjuder Hamlans trafikskola även på en härlig stämning, gott kaffe och goa Eleonore som har hand om receptionen och löser så man faktiskt hinner med allt:) Måste även tillägga att Omed verkligen ställer upp och jobbar otroligt hårt för sina elever, han bryr sig på riktigt och jag är såååååååå otroligt tacksam att jag hamnade så rätt ifrån början! För bättre än bäst finns ju inte? Så ta er till Hamlans och gör en otroligt rolig resa till körkortet :)

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Sofia

  8 May 2013

  Fick mitt självförtroende tillbaka!

  Efter ett antal misslyckade uppkörningar blev jag tipsad om Hamlans trafikskola. Tack vare Omed och Frida kunde jag känna mig trygg i bilen, även på de mest trafikerade vägarna. Jag är glad för den erfarenhet jag har fått och tackar Hamlan för mitt körkort! Det blev så mycket enklare när jag hamnade på rätt plats. Nu rekommenderar jag er för alla! Ni är bäst :)

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Fredrik

  13 Dec 2012

  Göteborgs BÄSTA trafikskola. Helt enkelt!

  Tack så jättemycket för att ni har haft tålamod att köra mig mig. Det var inte så många lektioner, men jag lärde mig oerhört mycket på den tiden. Jag körde upp idag och klarade det på första försöket, tack vare utbildningen hos er! Har ett antal vänner och även min syster som ska försöka ta sitt körkort nu, och jag ska rekommendera er till alla. Tack så JÄTTEmycket för all hjälp! // Fredrik

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Jousette

  12 Nov 2012

  Pedagogiska och omtänksamma!

  När körläraren jag började med blev sjukskriven ordnade Omed så jag inte behövde missa ett enda tillfälle. Han jobbade hellre 200% än att vi elever skulle missa någon körlektion. Ofantligt omtänksamt och ambitiöst! Dessutom var han väldigt pedagogisk och fick mig att tro på mig själv. Jag var ju ganska skraj och hade svårt att komma vidare. När han sen tyckte jag var redo för uppkörning klarade jag det på första försöket. Jag är otroligt glad och tacksam över att ha fått gå på en så bra trafikskola!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Ivonne

  13 Aug 2012

  Bästa lärare (Omed)!!

  Jag vill tacka er så mycket för era hjälp och tålamod mot mig. Jag hade testat en annan skola med bra omdöme. Men blev inte nöjd med dem, jag kände att de ville ta mina pengar bara. Så jag bestämde för att testa Hamlans och då köde jag med Omed. Efter 1 lektion med honom byte jag direkt skolan. Syn att jag väntade så länge, men tur att jag provade Hamlans trafikskola. Jag rekommenderar definitiv denna skolan utan tvekan. Stor tack ni allihopa på Hamlans, särskilt Omed och Eleonor. Lycka till. Tack tack tack tack tack!!!

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  jonathan

  12 Jul 2012

  Tack!

  Förhoppningsvis tar man sitt körkort bara en gång och jag är glad att jag fick hjälp av Hamlans Trafikskola i Göteborg! http://www.hamlanstrafikskola.se/

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  Susanna

  15 May 2012

  Bäst!

  Vill ge mina varmaste rekommendationer till Hamlans Trafikskola! De har varit otroligt hjälpsamma och alltid lika positiva! Jag har haft Omed som lärare, mycket pedagogisk och har gett mig precis det stöd som behövts under hela vägen till körkortet. Tack Elenore och Omed!

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  Melissa

  26 Apr 2012

  TACK SÅ MYCKET!

  Jag måste börja med att tacka såååå mycket för att ni har hjälp mig hela vägen. Det har varit så kul för mig att komma till er varje gång och fått den bästa kör undervisningen man kan önska sig som elev hos er. Ni slår alla andra trafikskolor med eran underbara service och eran kunskap om bilen och miljön, och ni är helt klart den absolut BÄSTA trafikskolan i HELA Sverige. Jag rekommenderar er stark till alla där ute som skall ta sitt körkort, man skall inte nöja sig förrän man får det bästa, och det bästa är helt klart NI! kort sagt BÄST I TEST! Ni är ÄNGLAR! Med Glada Körhälsningar; Kärringen Melissa =)

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Sofia

  19 Apr 2012

  Tack Hamlans trafikskola!

  En grym trafikskola där man alltid känner sig välkommen och där engagemanget är otroligt stort och framförallt man lär sig bli en bra förare! Jag jobbar heltid men har ändå, med Hamlans hjälp, lyckas ta körkort på ca 1 månad vilket känns otroligt bra! Elenore har varit super och har hjälpt mig att pussla ihop körlektioner, avoka och omboka lektioner och halkkörning etc då möten och andra jobbrelaterade uppgifter krockat med körningen. Och hon har alltid gjort det med ett leende och "vi löser det!!" :) Omed är en jätteduktig trafiklärare som jag varmt rekommenderar! Han är väldigt trevlig och glad och lär ut bilkörning på ett suveränt sätt. Uppkörningen idag gick jättebra då Omed har förberett mig och gjort mig till en säker förare! Så stort TACK för körkortet Omed och Elenore! :) Hälsningar Sofia

  Tillbaka till toppen
 25. avatar
  Sasa

  18 Jan 2012

  Göteborgs bästa!

  Enligt mig Göteborgs bästa trafikskola utan tvekan! Engagemanget vid bokning av tid från receptionen & trafiklärarnas kunskap gör detta till en trafikskola i världsklass! Alltid lika trevliga. Rekommenderar starkt Hamlans trafikskola till alla, mycket lärdom till ett mycket bra pris :) ! Med vänlig hälsning Er nöjda elev med körkort, Sasa.

  Tillbaka till toppen
 26. avatar
  Julia S

  23 Dec 2011

  stans bästa trafikskola!

  jag är jätte nöjd med hamlans trafikskola! Alla som jobbar där var jätte trevliga och välkomnande, dom hade dålamod och allt man ska ha för att lyckas med en bra trafikskola! Ställde verkligen upp och verkade bry sig, fick även köra på helger! Har kört på flera andra trafikskolor i stan och kan garantera att hamlans vart bäst av dom alla. Dom får 5 stjärnos av mig och jag kan rekomendera dom starkt! :) /julia sandström

  Tillbaka till toppen
 27. avatar
  Molly E

  14 Sep 2011

  Mycket bra trafikskola mer perfekt läge!

  Jag valde Hamlans trafikskola för att jag hade kört en hel del innan och ville ha mitt körkort ihop med min myndighetsdag. Jag såg då att de hade intensivkurser året runt, och läget var perfekt, mitt i stan. Jag gick då en intensivkurs och behövde bara komplettera med några lektioner till. Jag blev alltid vänligt bemött av personalen och fick hjälp då jag behövde den. Omed är en jättetrevlig lärare som engagerar sig i sina elever! Tack för hjälpen! /Molly

  Tillbaka till toppen
 28. avatar
  Anneli

  6 Jul 2011

  Föredömligt - rekommenderas varmt

  Jag bytte från en annan körskola; missnöjd med engagemanget, kunskapsnivån och bilarna - det var det bästa jag gjort. Engagerad och pedagogisk ledde Karin mig tryggt fram till Körkortet. Jag kände genuint engagemang från alla där, och sann glädje när jag lyckades. SÅ ska det va! Läget mitt i C är också jättebra, för då kommer man över stadskörningspaniken. Rekommenderas varmt.

  Tillbaka till toppen
 29. avatar
  Kasper

  30 May 2011

  En trafikskola som bryr sig!

  Hamlans trafikskola ger bra service, Omed gjorde mig till en duktig bilförare och all personal är jättetrevlig! Varje lektion gjorde att man utvecklades och med tanke på att man fick en så bra utbildning känns kostnaden väldigt rimlig. Tack för en bra utbildning!

  Tillbaka till toppen
 30. avatar
  Leo Arnholm

  20 May 2011

  Bästa trafikskolan i Göteborg!!

  Bra, trevlig och omtänksam personal. Priset kanske inte värkar så lockande, jämfört med andra trafikskolor, men man får så mycket mer för pengarna! Själv rekomenderar jag Omed Hamlan som lärare. Omed är en schyst och ärlig man som är där för din skull. Ligger väldigt centralt och bra vilket i sin tur förbättrar ens statskörning. Ni har en garanterad bra trafikutbildbing hos Hamlans Trafikskola!

  Tillbaka till toppen
 31. avatar
  Jessica Spjuth

  3 May 2011

  Underbara människor!

  Lärarna är lugna och hjälper en att få ett bättre självförtroende i och utanför bilen. Jag har haft ett pressat schema nu under våren, men Hamlans har ställt upp till 100% och vänt ut och in på sig själva för att allt skall funka. De kallar jag bra servic! De bästa av allt är att det har vart kul, inte jätte dyrt och man känner sig alltid välkommen! Tummen upp för Hamlans och jag kommer rekomendera alla som jag träffar att gå där. För i mitt omdöme kan de inte finnas mycket bättre Trafikskolor!

  Tillbaka till toppen
 32. avatar
  Anna

  20 Mar 2011

  Otroligt hjälpsamma

  Hur många frågor och funderingar man än har får man alltid svar med ett leende.Tack för det!

  Tillbaka till toppen
 33. avatar
  Alexander Lundström

  27 Aug 2010

  Tack för körkortet, grym trafikskola!

  Finns bara positivt att säga om trafikskolan, jätte trevlig personal, man lär sig bra och får det stöd man behöver. Under ca 1 och en halv månads tid lyckades jag ta mitt körkort för b-behörighet tack vare hamlans trafikskola och deras grymma körlärare. Innan jag började där så hade jag inte kört bil innan och övningskörde inte heller privat utan bara genom att gå hos skolan. Lyckades med deras hjälp ta mitt körkort utan problem. Tack så jätte mycket!

  Tillbaka till toppen
 34. avatar
  Anonym

  25 Aug 2010

  Anonym

  Inte så bra som alla skriver tyckte jag men ok.

  Tillbaka till toppen
 35. avatar
  Arvind

  18 Jun 2010

  MVG ++++

  Från förstadagen på Hamlans så viste jag att jag skulle trivas. Alla är så sjukt trevliga och lärarna så otroligt bra. De kan vara svårt att välja trafikskola men på Hamlas så trivs man direkt, peronalen är underbar de blir liksom ens kompisar känns det som. Dom är otroligt pedagogiska och duktiga på det dom gör. De gör att för att man ska lära sig köra trafiksäkert och vara trygg i sig själv. De är hårda men rättvisa, inte på ett dåligt sätt utan på ett ödmjukt och bra sätt. Precis som det skall vara. Jag är otroligt nöjd med allt och tackar er för all hjälp och allt stöd jag fått av er. allt har varit super bra hos er . Hamlanstrafik skola är utan att tveka en av de bästa trafikskolorna i Göteborg.

  Tillbaka till toppen
 36. avatar
  Vincent

  24 Feb 2010

  Kanon!

  Otroligt mysig trafikskola med grymt bra lärare och trevlig receptionist. Väldigt prisvärt, jag tror inte man kan få ut mer av en körlektion någon annan stans än här. Jag tog mitt körkort på första försöket precis som så många andra som valt den här trafikskolan. Instämmer dessutom till 100% med kommentaren nedan:) Rekommenderas!

  Tillbaka till toppen
 37. avatar
  Nöjdare kan ingen vara

  21 Dec 2009

  Fantastiska!!

  Denna lilla familjära trafikskola drivs av personer med en helt underbar inställning till dig som elev. Bytte hit från en trafikskola i Kungälv och blev häpnad över värmen, servicen, tillmötesgåendet, människosynen, pedagogiken och professionalismen för att nämna något av det man möts av när man kliver in på denna skola. Rekommenderas verkligen!

  Tillbaka till toppen