Lägg till din Trafikskola

Akademins Trafikcenterloading map...
Kontaktinformation:

Grafiska Vägen 18, 412 63 Göteborg

Betyg: 4.4/5 (24 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

24 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  4 Jan 2017

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  15 May 2016

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  15 May 2016

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  15 May 2016

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  5 Jan 2016

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  8 Oct 2015

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  27 Jul 2015

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  8 May 2015

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  15 Jul 2014

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Daniel B

  9 May 2013

  Kanon!

  Trafikskola och lärare i toppklass! Efter ett startpaket hos Atcenter fick jag äntligen mitt efterlängtade MC-kort. Trevlig skola, bra och lättkörda hojar men framför allt en lärare utöver det vanliga! Louise har stöttat, peppat och lärt ut sina kunskaper på ett utomordentligt sätt! Supernöjd och rekommenderas varmt!

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Ann.Kristine Olsson

  13 Oct 2012

  JIHAA!!

  Fick mitt MC kort tack vare en fantastisk lärare Louise Larsson!! Tack Tack Tack!!

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Adam

  28 Sep 2012

  TACK

  Fick ta några körlektioner efter att ha kört privat med min tjej och det var hur bra som helst, Louise är riktigt duktig med både positiv samt konstruktiv kritik, fick massa tips och saker att tänka på. Utan Louise och Akademins Trafikcenter hade jag nog fortfarande övningskört med tjejen min. 31 augusti blev körkortet mitt och har sen dess aldrig känt mig otrygg i trafiken tack vare allt bra Louise tipsade mig om. Rekommenderar ATCenter till ALLA som vill känna som jag. TACK än en gång!!

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Björn

  10 Sep 2012

  Fantastiskt bra trafikskola!

  Bara positiva upplevelser av ATcenter. Hjälpte mig att ta mitt körkort snabbt och enkelt. Engagerad och trevlig personal som verkligen vet hur man lär ut. Tack!

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Camilla

  22 Aug 2012

  Tack

  Vill tacka akademins trafikcenter, speciellt Louise. Du kan det du sysslar med. Kan rekommendera atc!!!

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  kicki

  14 Aug 2012

  Risk 1an MC

  Hej o hoj,) Undrar bara om det e samma trafikskola som jag gick min utbildning på?! Fick väldigt bra utbildning av proffsiga lärare. Jag tyckte att deras inlärningsmetod var görbra. Har flera vänner som gått utbildningar tagit mc/bilkort här och är såååå nöjda!! Kan VARMT rekommendera dessa lärare och kurser på Akademins Trafikcenter.

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Sanna

  13 Aug 2012

  Inte Ok!

  Jag gjorde misstaget att köpa ett paket på fem lektioner istället för att köpa en lektion först och prova på. Läraren är vimsig, påstår att vi har kört på en gatan där vi inte har kört, frågar varför jag inte följer högerregeln när vi åker på en gata där det är hyreshus längsmed hela högersida och inte en enda korsning, säger år mig att svänga höger i kommande korsning och när jag gör detta så påstår hon att hon aldrig har sagt till mig att svänga. Jag gick även min handledarkurs på denna trafikskola och bägge mina handledare som var med tyckte att hon var tokvirrig. Både mina handledare och andra blivande handledare som var på kursen fick rätta henne ett flertal gånger. De har vid ett par tillfällen ställt in mina lektioner och det är svårt att få nya lektioner inbokade som passar. Jag jobbar heltid och det tar mig 45min med buss att ta mig från mitt jobb till körskolan så jag kan inte ta vilka tider som helst heller. Till sist, det är extremt dåligt att man inte kan lämna något meddelande på telefonsvararen då det endast är kontorstid fram till 16.00. Att man dessutom måste avboka sin tid senast 13.00 dagen innan, vad händer om jag blir sjuk under helgen? Hur ska jag veta en fredag innan 13.00 att jag kommer att bli sjuk under helgen? Jag har en lektion kvar på denna "trafikskola" men jag kommer inte att utnyttja den. Jag kommer istället att vända mig till en trafikskola som jag har fått rekommenderad till mig! Ett tips till er som ska börja övningsköra på en trafikskola: 1. Kolla med era nära & kära om dom kan rekommendera en trafikskola. 2. Kolla upp betyg och omdömen på näten om trafikskolan. 3. Köp en lektion först för att känna på om du känner dig bekväm med läraren och bilen ni ska köra. Gör inte mitt misstag och köp ett helt paket, om det inte klickar med läraren så är det dömt till att misslyckas!

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Anette

  28 Jul 2012

  Proffsigt och stöttande!

  Att ta körkort kan ha varit en av de mest ångestfyllda grejer jag gjort. Och i Göteborg dessutom, Sveriges mest ökända trafikstad. Jag har gått på ett par andra körskolor tidigare, men Akademins Trafikcenter slår dem verkligen med hästlängder. Körlärarna är inte bara väldigt pedagogiska och proffsiga. De är också lugna och förstående. Jag bröt ihop ett par gånger, men blev genast peppad att tänka efter vad jag kunde göra istället och hur jag skulle fortsätta. Konstruktivt! I receptionen blev man alltid vänligt bemött och när jag äntligen tagit körkortet blev jag firad :D Det enda negativa skulle vara priset. 600 spänn per enkellektion är i saftigaste laget. Å andra sidan är priserna i den ligan på många andra skolor också. Trevliga lokaler är ett annat plus. Fräscht och hemtrevligt. KÖR HÄR! Tusen tack igen, Anki, Louise och Eva-Lotta!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Mattias Nilsson

  4 Jul 2012

  Moppe kurs

  Allting var bra, tyckte jag. En effektiv kurs. Lärde sig lätt.

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Jerker

  23 May 2012

  Högerregeln !

  Tack för all hjälp med mitt mc-kort. Ni gjorde verkligen allt ni kunde för mig. Vi ses i trafiken.

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Mattias Nilsson

  13 Oct 2011

  Omdöme mopedkörkort

  Företaget var seriöst och bra. Det var en bra och trevlig körkskola. Allting var bra och det var roligt att lära sig teorin och att köra. Både på banan och i trafiken. Körkskolan var prisvärd. Servicen var bra och svarade snabbt på mejl.

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  Cátrin Håkansson

  19 Sep 2011

  Toppen!

  Jag har just fått mitt mc-kort och kan inte nog berömma Akademins Trafikcenter! Louise, körläraren med ett obegränsat tålamod, är kunnig, tuff och har alltid glimten i ögat! Eva-Lotta och Krister har med ett glatt humör hjälpt till med tider, peppat osv., man har alltid känt sig välkommen! Ett seriöst företag med bra priser som jag varmt vill rekommendera dej som ska ta körkort!

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  P

  19 Apr 2011

  Rörigt

  Trevlig personal men det känns alltid väldigt stressat i receptionen. Mycket svårt att få körtider med bara en lärare på bil! Går ej att lämna meddelanden efter kontorstider. Hemsidan är rörig och svårnavigerad, om man nu ska gå på petitesser..

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  Andreas

  10 Feb 2011

  Seriöst företag

  Började övningsköra för B-körkort, och de lektioner jag tog tycker jag fungerade utmärkt. Kompetent personal, tuffa men rättvisa. De vet vad de snackar om! Var dock tvungen att avbryta min utbildning pga. personliga omständigheter. Men tog mitt körkort ett år senare på annan ort. Då kom jag ihåg att jag bara tog 18 av de 20 lektioner som jag betalade för (paketpris). Jag ringde dem och frågade om jag fick tillbaka en slant för de outnyttjade lektioner. Inga problem! Och väl mottaget blev mitt samtal också, de gratulerade till mitt körkort trots att jag inte fullföljde min utbildning hos dem. Det kallar jag seriöst agerande. Annars, mycket bra priser för att vara en körskola i en större stad!! Bra lokaler också och inte svårt att ta sig dit kollektivt.

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Marcus Grönlund

  30 Jan 2011

  Akademins trafikcenter Göterborg

  Jag tycker i stort sett att allt är bra med den här körskolan. Dom har bl. a. fina lokaler och väldigt trevlig och duktig personal. Jag är inte den bästa på att skriva och detta är faktiskt mitt första omdömme som jag skriver(bortsett från skoluppgifter). Men att jag faktiskt tar mig tid att försöka borde väl säga något om vad jag tyckte om skolan och personalen. Efter att ha tagit B-körkortet på skolan kan i alla fall jag inte tänka mig ett annat alternativ när jag ska ta mitt motorcykelkörkort. När jag kom till skolan brukade jag känna mig glad och välkommen. Man gick in pratade lite med personalen och sedan bar det antingen av ut på vägarna eller så tog man sig en kopp kaffe och en kaka och mös samtidigt som man pluggade. Själv kände jag att jag lärde mig snabbt och effektivt samtidigt som priserna var bra. Så ni som ska ta körkort av något slag, kolla upp skolan och välj den!:D

  Tillbaka till toppen