Lägg till din Trafikskola

Körkort så Klart i Umeåloading map...
Kontaktinformation:

Västra Esplanaden 7, 903 25 Umeå

Betyg: 3.7/5 (9 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

9 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 2 av 5

  18 Jan 2017

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  16 Jan 2017

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 2 av 5

  26 Oct 2014

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  hemlis

  14 Feb 2013

  för det första vill jag säga att Per är VÄRLDENS BÄSTA!!!! om nåt går lite tokigt skämtar han till det, och då är det inget större problem. man får även träna på momenten tills dom sitter som berget, och inte behöver vara osäker på det och sen gå vidare på nåt helt annat. allt verkar anpassas bra efter hur man är som person. ni har ett fint engagemang och är villig att tänja på saker, tex flytta runt tider, för att det ska bli så bra som möjligt. man får leta väldigt länge efter en lika skön och bra snubbe som Per! ha det gott!

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Anonym

  29 Jan 2013

  Missnöjd kund!

  - Tyckte att det var ett opedagogiskt beteende mot mig som elev på denna körskola. Ofta var jag på dåligt humör efteråt på grund av den hårda kritiken man fick under lektionerna, som sänkte ens självförtroende i sin körning till ett minimum. + Bra flexibilitet i tiden när man bokar. De jobbade ofta över, för att jag skulle få en tid till min lektion.

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Anonym

  22 Nov 2012

  Jättenöjda med Körkort såklart!

  Vår son tog körkort för något år sedan, och både han och vi var jättenöjda med "Körkort såklart"! Pedagogisk, trevlig och kunnig personal, som dock vågade säga till när han gjorde något riktigt klantigt (men de sade till på ett vänligt sätt).

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gudrun Hedberg

  3 May 2012

  Opedagogiskt bemötande av elev.

  Vår son tog sitt körkort här tyvärr. Han kom hem flera gånger efter sina lektioner och kände sig dålig och var ledsen. En gång började tårarna rinna på en lektion. "gör du så där en gång till så stiger jag ur bilen" ett av flera exempel på opedagogiskt bemötande. Tråkigt....

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Agneta

  23 Aug 2011

  allinclusive

  Ansvaret för helheten, bemötandet och förmågan att sträcka sig extra och bry sig speciellt. Duktiga på att lära ut bilkörning tydligt.

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Lollo

  20 Nov 2010

  Toppen!

  Serviceinriktad, trevlig och bussig! Kan varmt rekommenderas.

  Tillbaka till toppen