Lägg till din Trafikskola

Nybrons Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Västra Ågatan 16, 753 09 Uppsala

Betyg: 4/5 (5 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

5 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  28 Jul 2017

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  T

  6 May 2013

  Bäst!

  Jag klarade mitt körkort på första försöket och kunde inte ha haft bättre lärare. Alla på skolan är fantastiska och det enda negativa är att det är svårt att få tider just eftersom de är så populära :)

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  sebbo85

  15 Apr 2012

  Nybrons är bäst

  Har tagit både MC och billektioner av alla lärarna och de är jättetrevliga och duktiga. Mycket bra information via telefon och i reception. Rekomenderas varmt!

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  J

  13 Apr 2012

  Världens bästa trafikskola!

  Nybrons Trafikskola är verkligen världens bästa trafikskola, suverän service i receptionen, lärarna är mycket kunniga. Jag körde med Lill som är jättebra på att förklara enkelt så att man förstår.

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  P

  16 Jun 2010

  En bra trafikskola är inte lätt att hitta.

  Även om jag misstänker att de är lite väl mycket ute efter att tjäna pengar måste jag ändå säga att de kan sin sak och känns relativt pålitliga. Har nyligen kört upp efter att ha kört på en annan trafikskola där den läraren tvingade mig att lära om saker lärarna på Nybrons hade lärt mig - det visade sig att Nybrons hade rätt och därför rekommenderar jag dem varmt. Den största nackdelen är, förutom att man inte kan internetboka tider, är att de är så populära att det är sjukt svårt att få tider - det är värt att ha i åtanke om man söker en ny körskola. Läraren Jonas Jansén är förresten verkligen att rekommendera.

  Tillbaka till toppen