Lägg till din Trafikskola

Ringens Bilskolaloading map...
Kontaktinformation:

Ringvägen 89 B, 118 61 Stockholm

Betyg: 4.6/5 (26 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

26 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  9 Nov 2023

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  10 Jan 2022

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  24 Aug 2016

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  15 Jul 2016

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  18 May 2016

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  19 Jan 2016

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  10 Jan 2016

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Oct 2014

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Nathaliee K

  15 Jan 2013

  Trevlig personal och bra service!

  Har hört väldigt mycket positiv om denna skola, Själv ska jag ta körkört nu under 2013 och jag tänker definitivt gå via Ringens bil skola!

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Erika J

  6 Jun 2012

  Mina varmaste rekomendationer

  Efter att ha tvekat i tolv år, startade jag på Ringens bilskola för 10 veckor sedan. Tog teori och uppkörningen på första försöket och det är tack vare min fantastsika lärare, Johnnys outtröttliga support och engagemang. Han har varit både pedagogisk och haft en finkänsla hela vägen från första lektion till uppkörning! Hela bilskolan består av ett skönt gäng som har gjort dessa veckor till ett rent nöje!

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Johan

  16 May 2012

  Jättenöjd

  Ringens var toppen! Verkligen nöjd med mina lärare. Lugna och pedagogiska. Nya och fräscha bilar. Och Hanna i receptionen var otroligt hjälpsam.

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Katja

  20 Feb 2012

  Ett personligt mottagande och professionell undervisning.

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Carl

  22 Dec 2011

  Najs!

  Jag gick en intensivkurs på Ringens Bilskola och tyckte det var suveränt. Älskar att skolan ligger centralt mitt i Stockholm och dessutom är mycket fräsch och trivsam. Hade en superduktiga lärare och personalen i receptionen levererar inte bara en grym service utan är också härligt sociala och trevliga. Är 100% nöjd!

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Hanna

  22 Oct 2011

  Jag är väldigt nöjd

  Jag tog mitt körkort på Ringens Bilskola. Jag trivdes jättebra med min lärare. Hon var lugn och metodisk. Receptionen var toppen. Jag fick alltid hjälp att boka om när jag fick förhinder. Det är också jättebra stämning på skolan! Nåt som inte var bra? När jag gick där så var lokalen lite tråkig men jag har hört att det är nyrenoverat nu.

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Linda

  25 Aug 2011

  Rekommenderas varmt!

  Johnny är en perfekt lärare, kör man med honom från början så lär man sig allt man behöver veta :-)

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Hanna Trolle

  25 Aug 2011

  Tack för körkortet!

  Jag gick en intensivkurs i två och en halv vecka. Jag hade en fantastisk lärare i Johnny och han var tydlig, sjysst och väldigt tålmodig, vilket var precis vad jag behövde efter misslyckad övningskörning hemma. Det var lätt att plugga där eftersom de hade ett klassrum där man kunde läsa teorin eller göra övningsprov. Tack vare dem klarade jag teorin och uppkörningen på första första försöket. Alla var väldigt hjälpsamma och trevliga och min lärare Johnny var den bästa läraren jag kunde ha fått. Han lärde mig att köra bil och det kommer jag aldrig att glömma. Tack!

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  NR

  12 Jul 2011

  Sveriges absolut bästa bilskola

  Allt, lärnarna, lektionerna, hur undervisningen lagts upp och det trevliga bemötandet i receptionen. Sen får vi inte glömma körkortet förstås!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Carolina

  29 Jun 2011

  Ringens är bra!

  Jag köpte ett paket på Ringens bilskola med 20 lektioner och teorikurs/böcker och är jättenöjd. Började köra i november -10 med Thomas som instruktör och det har varit väldigt bra, jag tog kortet nu i juni-11. Läraren Thomas var noggrann, uppmuntrande, trevlig, och realistisk kring min förmåga och hur mycket/lite jag behövde öva och hur många lektioner jag skulle ta. Utöver paketet tog jag 3 lektioner till men det räckte. Ringens bilskola har varit bra och jag kan rekommendera den, särskilt vad gäller bokningar av lektioner och kontakt med personal och körlärare. Teorikursen och lokalerna känns lite omoderna men det funkade, och som någon skrev tidigare här vore det bra ifall körskolan hade längre öppettider, t ex från kl 08.00, för de som bara kan gå och skriva prov innan/efter jobbet.

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Sophia

  31 May 2011

  Jag är jättenöjd med Ringens bilskola. Stort tack till Johnny som varit både lyhörd, peppande och haft stort tålamod under min resa till färdigt körkort!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Jenni

  29 May 2011

  Toppen!

  Tog en 10 dagars intensivkurs på Ringens Bilskola. Jag hade inte kört särskilt mycket innan, på dom här två veckorna lärde jag mig allt jag vet om Bilkörning idag. Jag är supernöjd! Tack vare min duktiga, roliga och lugna trafiklärare Thomas tog jag mitt körkort på 2½ vecka! Tack för allt!!

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  Johan K

  18 May 2011

  Kanon!

  Skitbra bilskola, bra service och skön samt trevlig personal! Jag körde med Johnny och det gick hur bra som helst, riktigt trevlig, lugn och sansad och väldigt utförlig o hjälpsam. Rekommenderar verkligen Ringens bilskola, har inga som helst ånger och jag har bara positivt att berätta om dom.

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  lovisa

  18 Mar 2011

  jätte nöjd!

  Jag körde med Jonny och hade inte kunnat haft en bättre lärare, är jätte nöjd med ringens bilskola!

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  Max

  12 Mar 2011

  Gillar

  Bra skola och bra lärare. Tog mitt körort där och är jättenöjd. Tack Marie

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Lisa

  6 Jan 2011

  Jätte nöjd!!

  Kan varmt rekomendera denna bilskola. Jag gick en intensivkurs (2veckor) och lärde mig så otroligt mkt! Bra bemötande och riktigt fin och trevlig personal. Ett extra varmt tack till Johnny som jag körde med och fick mig att både våga, skratta och köra riktigt bra! =) Det enda som skulle kunna vara bättre är skolans öppettider så man kan sitta å plugga redan från morgonen (öppnar 10) annars Tipptopp!! //Lisa

  Tillbaka till toppen
 25. avatar
  Kricke

  11 Sep 2010

  kock

  Bra lärare och mkt pedagogiska. Bra bemötande och bra priser. Körde men en som hette Annika.

  Tillbaka till toppen
 26. avatar
  Pirre

  17 Dec 2008

  Rekommenderas varmt

  Mycket bra och realistiskt upplagd undervisning (vid intensivkursen) som resulterade i godkänt förarprov. Ringens Bilskola har trevlig och kunnig personal inklusive väl fungerande rutiner. Inte för få och inte för många lektioner utan alldeles lagom för att få bilkörkortet vid uppkörningen, tack.

  Tillbaka till toppen