Lägg till din Trafikskola

Odenplans Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Karlbergsvägen 18, 113 27 Stockholm

Betyg: 4.3/5 (38 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school
Odenplan, Rådmansgatan och Solna! Personlig Utbildningsplan enligt dina förutsättningar för bästa effektivitet. Våra trafikskolor hjälper dig med Personbilsutbildning och Automat, även för dig med Funktionshinder eller Dyslexi. Handledar-Riskettan och teorikurser varje vecka.

Lämna ditt omdöme

Loading...

38 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 3 av 5

  23 Aug 2023

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  9 Aug 2023

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  22 Mar 2021

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  10 Mar 2020

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Oct 2019

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  12 Jul 2017

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  21 Jan 2017

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  7 Jul 2016

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Jun 2016

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  21 Feb 2016

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  9 Nov 2015

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  28 Sep 2015

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Carl Eric Ericsson

  21 Feb 2013

  Världens bästa trafikskola!

  Nej jag skojar inte, Odenplans Trafikskola hjälpte mig att ta körkort. Med bra lärare och personal som löser alla problem som kan tänkas uppstå så är det alltid roligt att gå till trafikskolan!

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Emma

  24 Dec 2012

  Tack Sebbe!

  Superbra skola! Trevlig reception, flexibla tider och de gör verkligen det där extra för kunden! Känner mig mer än nöjd. Har provat två andra körskolor tidigare, men hittade verkligen rätt här. Sebastian har varit superbra, verkligen den bästa körläraren på skolan! Stort tålamod, bra uppföljning och han har sett till att det alltid går hand i hand med körningen och teorin. Jag har själv fått bestämma över min utbildning, och fått ett enormt stöd. Mycket humor och glädje under lektionerna, Sebbe fick mig verkligen att slappna av, och njuta av bilkörningen! Utan honom hade det inte gått lika snabbt, kvalitativt eller varit lika roligt! Klockren skolanoch bästa läraren! Fråga efter Sebbe om ni ska ta körkort!!

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Maria

  29 Oct 2012

  Bra lärare, bristande rutin

  Min körlärare Lotta E får en 5a i betyg utan tvekan. Hon har med sitt lugn, sin kunskap och massor med humor lärt mig att köra bil inklusive allt vad det innebär. Jag känner mig trygg och kunnig i trafiken, både på motorväg och i Stockholms innerstad. Jag började från noll och körde bara genom körskolan och körde upp med körskolekod i Sollentuna. Klarade uppkörningen utan anmärkning på första försöket. Jag tog ca 60 enkellektioner (körde alltid dubbel, då man inte hinner nått på de 40 minutrarna om man inte kör privat) och totalt hamnade priset på 32.000kr inkl. allt. Det som drar ner körskolans betyg är det administrativa. Då deras spindel i nätet, Ulla slutade så fungerade det mycket dåligt. Jag väntar fortfarande på en utbetalning av innestående pengar på mitt konto hos dem och jag blev klar i mitten av juli. Mycket kanske blir bättre med tiden, då sen nya receptionisten fått mer kunskap. Men det var en hel del som jag själv fick se till att det blev rätt. En annan sak var att man måste göra en kunskapskontroll hos en annan körlärare för att se om man är redo för uppkörning. Jag fick då gå från en liten bil till att köra en äldre Volvo kombi. Och hur man kör beror mycket från gång till gång, dagsform helt enkelt. Detta kostade dessutom 990kr, när det mest är till för att körskolan ska försäkra sig om att man kan köra upp med körskolekod. Kan dessutom ge en rejäl törn på självkänslan. Så med andra ord, Lotta Edlund är värd en femma med guldstjärna. Körskolan skulle behöva s e över sina rutiner lite. Men i det stora hela är jag nöjd.

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Mikael S

  12 Oct 2012

  Nja...

  Jag bytte från Odenplans Körskola till Körkortspedagogen i Farsta Strand eftersom läraren på Odenplans, precis som en annan skrivit nedan, kastade ut mig på Odenplan som ovan förare. Körlöraren var dessutom en irriterande pratkvarn. Nej, vad-du-nu-hette, jag är inte intresserad av ditt familjeliv eller framtidsplaner medan jag kör i rusningstrafik i Sthlm City. Rekommenderas ej! Vad kan göras bättre? Be lärarna att endast tala om bilkörningen samt att välja lämpligare startområde för ovana förare än Sveavägen.

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Victoria

  14 Sep 2012

  Jag hade världens bästa trafikskolelärare!!!!!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Patrik Andersson

  1 Jul 2012

  Skräplärare

  Gjorde en testlektion! Hade aldrig kört bil och snubben tycker att området runt Karolinska och Sveavägen är lämpligt. Jag trodde jag skulle dö. Ingen förståelse för hur du som nykläckt bilförare känner dig. Dessutom pratade läraren i telefon, SMS:ade, pratade om sina jävla motorcyklar och verkade allmänt intresserad av min körning. Dessutom ryckte han i mina händer för att jag höll 2 cm fel. Jag lovar, jag är inte en person som gillar våld men då ville jag ge honom en fet smäll. Som om det är det viktigaste när du tar in 20-30 saker på samma gång. Jävla skräp och de sämsta 1200 kr jag har spenderat i mitt liv. Måhända att skolan är bra men inte läraren i fråga.

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Bartolomeus Capetillo

  22 May 2012

  Väldigt bra!

  Proffsiga lärare, förstående receptionist (om det skulle ske en olycka med tid etc.). Utbildningen var väldigt personanpassad och flexibel. Rätt skola om du vill lära dig köra bil också, inte bara klara uppkörningen. Kunde dock ha varit lite mer interagerande mellan skola och handledare. (Få vara med på lektioner och feedback med övningar på skolan) GRATTIS!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Angus Hansson

  1 Feb 2012

  Rekommenderar!

  Väldigt professionella lärare, som förstår din situation och vilken nivå du ligger på. Rekommenderas för alla som vill ha en komplett och effektiv utbildning.

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  Rasmus

  10 Nov 2011

  Väldigt bra!!

  Personalen är väldigt trevligt, skämtsam och kan ta emot dumma frågor. Fräsh lokal där man på samma plats kan göra riskettan samt att de har teorikurser för alla delar av teoriboken. Bilarna var också bra, trevliga och perfekta för personer med inte mycket körvana. För de som bor i vasastan ligger trafikskolan perfekt! 10/10 poäng enligt mig!

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  BESVIKEN

  5 Oct 2011

  DÅLIG SKOLA

  DÅLIGA OCH FÖR GAMLA TRAFIKLÄRARE UTAN TÅLAMOD. ARROGANTA OCH VRESIGA. DEN LILLA TIDEN JAG TILLBRINGADE DÄR VAR SLÖSERI MED TID OCH PENGAR.

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  besviken

  16 Aug 2011

  värsta jag gjort

  jag har varit på MÅNGA trafikskolor, det här är utan tvekan den absolut sämsta. arroganta lärare, ingen hjälp, alldeles för kort tid än vad man betalat för. save you money and youre time, F**** this school

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Tove

  5 May 2011

  Bäst!

  Jag kan verkligen rekommendera Odenplans Trafikskola! Det har varit lätt att boka tider, trevlig personal och kompetenta lärare!

  Tillbaka till toppen
 25. avatar
  amanda emen

  9 Feb 2011

  Bara bra med trafikskolan!

  En mycket bra trafikskola som är noggrann och har bra teroihjälp, bl.a. instuderingsfrågor och delprov. Lärarna är bra och kunniga.

  Tillbaka till toppen
 26. avatar
  45-årig Odenplanselev

  25 Jan 2011

  Läraren viktigare än skolan.

  I september 2010 började jag köra för Georgios S på Odenplans trafikskola, en lärare som läste och korrigerade mina svagheter snabbt. Idag 25 januari 2011 har jag resultatet i min hand. Godkänt körprov. Godkänt teoriprov. Inga omprov. Inte så pjåkigt för en 45-åring. Det hela tog 3-4 månader, med lite uppehåll för några privata körlektioner. Extremt nöjd med Georgios. Till skillnad från skolan som sådan. När jag var med på mörkerkörningen kände jag mig grundlurad. Andra lärare. Usla pedagoger. När jag tog upp det med trafikskolans chef betalade han tillbaka avgiften och tyckte att jag borde köra upp privat. Jag valde att göra det. Ironiskt. Trafikskolor betonar gärna vikten av att kvalitetssäkra elevens kunskaper, men ser inga behov av att kvalitetssäkra sin egen kompetens. I praktiken görs ju inga utvärderingar på och av skolan. Missnöjda elever försvinner. Bland de som klarar sig görs inte heller någon systematisk utvärdering. Men som sagt, skål för Georgios!

  Tillbaka till toppen
 27. avatar
  den glade

  15 Oct 2010

  Bra skola med trevliga lärare och bra service.

  Giorgos är grym på att lära ut och gjorde så att jag tog kortet på första uppkörningen.

  Tillbaka till toppen
 28. avatar
  Anonym

  13 Sep 2010

  Superbra

  Var på en annan körskola innan, men Odenplans slår allt!

  Tillbaka till toppen
 29. avatar
  Fredrik

  14 Jun 2010

  Mycket Bra

  Proffsiga anpassade utbildning och lektioner efter mitt sätt att lära samt trevliga och kunniga.

  Tillbaka till toppen
 30. avatar
  cc

  11 May 2010

  Bra körskoleutbildning

  Effektiv skola med stort utbud av körlektionstider, med flexibel bokning via nätet. Otroligt bra service och trevliga lärare. Känner mig trygg och säker i trafiken efter att ha tagit körkort med Odenplans trafikskola!

  Tillbaka till toppen
 31. avatar
  Emanuel

  13 May 2009

  Snabbt körkort för ett bra pris!!!!

  personalen på rembjers trafikskola är alltid glad och trevliga. lasse som lärare har varit lätt att prata med och fått en att vara trygg i trafiken. mycket lärorika lektioner med lasse!

  Tillbaka till toppen
 32. avatar
  Puckpe

  4 May 2009

  Bästa valet vid körkortsutbildning oavsett ålder!

  Trevliga lärare, trevlig reception, jag som 60+ har blivit helt enastående utbildad och peppad. Rekommenderas å det varmaste

  Tillbaka till toppen
 33. avatar
  Josefin

  12 Feb 2009

  Bästa valet när du ska ta körkort!

  Allt på Rembjers trafiksola har fungerat jättebra. Alla körlärare som jag kört med har varit jättegulliga och hjälpsamma. Jag har fått tips och råd som jag kommer använda mig av hela livet. Extra tack till Lasse!

  Tillbaka till toppen
 34. avatar
  M. Sahlste

  8 Oct 2008

  Jätte bra innerstads körskola med super bra lärare

  Odenplanstrafikskola är en väldigt trevlig och seriös körskola med väldigt trevliga lärare med bra kompitens och kundskap 10/10 av poäng

  Tillbaka till toppen
 35. avatar
  Denise

  14 Aug 2008

  Kunde inte vara mer nöjd!

  Mycket bra utbildning med underbara lärare. Känner mig trygg med min utbildning och är otroligt nöjd!

  Tillbaka till toppen
 36. avatar
  Paul

  21 Jul 2008

  odenplan.se

  Bra trafikskola! Tog mitt körkort med Lasse för länge sedan men minns att han var suverän på att lära ut. webadressen är odenplan.se - föregående omdömesgivare kunde tydligen inte hitta dem.

  Tillbaka till toppen
 37. avatar
  Katarina

  13 May 2008

  Utmärkt

  Engagerad personal som tar sig tid. Rekommenderas varmt.

  Tillbaka till toppen
 38. avatar
  Etty

  4 Apr 2008

  jätte bra bilskola

  Jag blev bemöt av Lasse och sin personal jätte bra. Mycket hjälpa med teori, och Lasse är en bra pedagog med otrolig bra tålamod och bra förmåga att förklara. Jag rekommenderar varmt Odensplans Trafikskola.

  Tillbaka till toppen