Lägg till din Trafikskola

Fogels Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Rehnsgatan 19, 113 57 Stockholm

Betyg: 4.6/5 (20 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

20 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Jun 2023

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  9 Sep 2017

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  4 Feb 2016

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  22 May 2014

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  22 May 2014

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Magnus L

  29 May 2013

  Körde precis upp i Nynäshamn, det gick bra. Kan verkligen rekommenderar fogels och Akhtiar som lärare. Tack

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Hemming

  25 May 2013

  Bra lärare

  Jag hade Thomas som lärare och han var lugn, hjälpsam och stör aldrig ens körning utan tar upp eventuella fel vid ett lämpligt tillfälle... I receptionen blir man väl bemött och tar rimliga priser för sina lektioner... Jag sitter i rullstol och dem har en jättefin bil som är anpassad så att man kan köra med bara sina händer...

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Robin

  20 Mar 2013

  Mycket nöjd

  Jag kör just nu på körskolan och kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd än så länge. Riktigt bra och trevlig personal!

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Kurre Nordström

  23 Jan 2013

  meningslöst

  skolan borde läggas ner. Lärarna är värdelösa. De är intresserade av sina mobiler än lektionerna. inte konstigt att folk undviker skolan. Många vill ha sina pengar tillbaka,

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Anonym

  29 Oct 2012

  Bra val!

  Hade övningskört privat i ca 1.5 år, men valde att ta 5 lektioner med Thomas B. utspridda under en månad innan min uppkörning. Det var verkligen lärorikt och nyttigt att få en sån proffessionell pedagog som Thomas. Klarade uppkörningen och teorin på första försöket.

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Karl

  29 Jun 2012

  En bilskola som inspirerar

  Det fanns tillfällen under min inlärningsperiod då jag trodde att jag inte skulle kunna klara av att ta körkort. Personalen på Fogels Trafikskola gav mig både kunskaperna jag behövde och viljan att fortsätta, och för det vill jag ge dem ett stort tack och fem solar.

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Lovisa

  20 Jun 2012

  Acke ftw!

  Akhtiar är världens bästa lärare. Mycket pedagogisk, tålmodig och glad! Jag håller på att ta körkort nu med Acke som lärare och jag går ifrån hans lektioner med känslan av att ha utvecklats varje gång. Jag rekommenderar Akhtiar starkt!

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Ebba T

  26 Dec 2011

  Fogels Trafikskola

  Jag vill verkligen rekommendera Thomas Bednarski på Fogelstrafikskola. Han är pedagogisk, engagerad och väldigt snäll och trevlig.

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Anonym

  25 Oct 2011

  Anonym

  Jag vill varmt rekommendera Thomas Bednarski på Fogels trafikskola för hans mycket pedagogiska utlärningsstil där han hela tiden berättar hur han som van bilförare tänker i olika trafiksammanhang. Tack vare honom lärde jag mig mycket om att hålla trafikrytmen och samspela med andra trafikanter. Upplevelsen av Fogels har varit positiv från registrering hos Susanne i receptionen till uppkörningen i Sollentuna.

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Stefan L

  21 Oct 2011

  Värt varenda krona!

  Varmt och stort TACK Akhtiar "Acke" Afrasyab för ditt tålamod, din pedagogiska skicklighet och din engagerade vägledning till körkortet. Trots krävande jobb och ont om tid lyckades jag ta mitt körkort tack vare din flexibilitet, din inlevelseförmåga och passion för att lära ut. Värt varenda krona!

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Anonym

  31 May 2011

  Det absolut bästa valet!

  Personalen på Fogel har varit super bra, Akke som jag hade som handledare är super pedagogisk, duktig på att lära ut och allmänt trevlig. Det bästa var att det var lätt att kommunicera med honom. Samt att vid varje körtillfälle så lade han till ett nytt moment, vilket gjorde att jag lärde mig något nytt varje gång. Det tog 3 månader och 1 vecka från start till körkortet, vilket jag tackar honom och Fogels för. Hög kvalitet till ett bra pris. Tack/André Orefjärd

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Emanuel

  13 May 2009

  Snabbt körkort för ett bra pris!!!!

  personalen på rembjers trafikskola är alltid glad och trevliga. lasse som lärare har varit lätt att prata med och fått en att vara trygg i trafiken. mycket lärorika lektioner med lasse!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Puckpe

  4 May 2009

  Bästa valet vid körkortsutbildning oavsett ålder!

  Trevliga lärare, trevlig reception, jag som 60+ har blivit helt enastående utbildad och peppad. Rekommenderas å det varmaste

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Josefin

  12 Feb 2009

  Bästa valet när du ska ta körkort!

  Allt på Rembjers trafiksola har fungerat jättebra. Alla körlärare som jag kört med har varit jättegulliga och hjälpsamma. Jag har fått tips och råd som jag kommer använda mig av hela livet. Extra tack till Lasse!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Paul

  21 Jul 2008

  odenplan.se

  Bra trafikskola! Tog mitt körkort med Lasse för länge sedan men minns att han var suverän på att lära ut. webadressen är odenplan.se - föregående omdömesgivare kunde tydligen inte hitta dem.

  Tillbaka till toppen