Lägg till din Trafikskola

Alviks Trafikskola i Stockholmloading map...
Kontaktinformation:

Tranebergsvägen 48, 167 44 Bromma

Betyg: 4.7/5 (71 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

71 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  18 Jun 2022

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  17 May 2018

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Aug 2016

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  31 May 2016

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  18 Apr 2016

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  17 Nov 2015

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  28 Sep 2015

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  16 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  26 Mar 2015

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  25 Nov 2014

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  30 Jul 2014

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  7 Jul 2014

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  17 Sep 2013

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Celia P

  27 Jun 2013

  Jag kan verkligen rekommendera den här körskolan. Jag hade en budget och kunde därför inte ta så många lektioner. Jag lyckades ta körkortet efter 27 lektioner tack vare min lärare Hasse. Du är bäst Hasse!!

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Chris

  25 Jun 2013

  Ingen bra skola

  Jag började köra på Alviks Trafikskola, får hör att det går bra och att jag ska satsa på att köra upp i augusti eftersom alla tider under sommaren är uppbokade. Får sedan höra idag att jag måste ha trippel och dubbla lektioner hit och dit och det behövs cirka ytterligare 27 lektioner och att normala är 47 till 50 lektioner i Stockholm. Kollade upp vad det normala är och det ligger på 35-40 lektioner enligt andra STR bilskolor, men enligt Alviks Trafikskola är det 47-50. När man ska boka in fler lektioner så får jag höra att det finns enbart tider i slutet av Juli, där rök den uppkörningen i augusti som var tänkt. Hade tidigare frågat om jag kunde göra min halka och får som svar att den skall göras precis innan man gör uppkörningen och nu kan jag inte ens göra min teori så man är klar med den iallafall. Tyckte det var en bra och seriös skola tills jag märkte att dom mer försöker lura dig på pengar än att hjälpa dig att ta ditt körkort. Tyckte dom var trevliga tills jag får höra en sarkastisk mening med att jag vågar knappt sitta där bak när du kör igenom villa området. Ber man att få köra i ett mindre område då man inte har kört på två veckor så lyssnar dom inte och drar in dig i ett villa område där du inte ser ett dugg då buskarna är så igen växt och sen hackar dom ner på dig för det. Jag sa då att jag ville byta körskola eftersom dom inte har tider sen känner jag mig illa till mods av kommentarerna man fick. Får då ett svar att då tillkommer det administrations avgift på de t belopp jag har innestående. Har aldrig känt mig så lurad som av Alviks Trafikskola! Om ni vill ha en seriös bilskola, välj en annan!

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  K

  5 Jun 2013

  Rekommenderas starkt!

  Hasse - vilken klippa! Lugn, rak, tydlig och rolig! :) Bra pedagogik rakt igenom och man lär sig mycket varje lektion samtidigt som man har kul. Äntligen är körkortet mitt och det känns nästan lite vemodigt att inte ha några körlektioner längre. Carro - alltid lika varm och hjälpsam varje gång man ringer! Känns tryggt att veta att man kan få hjälp med frågor gällande betalningar, bokning av teori/uppkörning/litteratur och annat. Ringer alltid upp enligt överenskommelse. Stort tack - särskilt för bokningen av uppkörningen sådär i sista minuten. Kenneth - en stjärna på allt som rör teorin! Toppen att möjlighet finns att ställa frågor gällande teori via mail och få tydliga, utförliga svar. I övrigt kan nämnas att skolan är seriös och att man känner sig säker på att samtliga involverade verkligen arbetar för att man ska lyckas ta sitt körkort. Bra läge nära tunnelbanan och bra bilar.

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Tova Dolk Flodin

  14 May 2013

  En körskola skonsam för både själ och plånbok!

  Utan motivation och med prestationsångest satte jag mig i bilen med herr Hans, det tog inte lång tid tills Hasses lugn spreds sig till mig och jag började trivas i situationen och prestationsångesten var som bortblåst. Motivation och körglädje uppstod och jag längtade alltid efter nästa körlektion (kan fortfarande sakna dem och att hänga med Caroline innan) Blev alltid på så bra humör hos er!   Jag är så otroligt tacksam över att jag fick komma till er. Ett extra tack till Hasse för allt du lärt mig och ditt tålamod, jag är dig evigt tacksam. Dessutom blev jag varnad om att riskutbildningen del 1 skulle vara tråkigt men Kenneth lyckades med både charm och intresse få mig att tycka den var kul och intressant!  Alviks trafikskola rekommenderas av mig med både hjärta och plånbok. Lycka till med era körkort!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Tova Doll Flodin

  14 May 2013

  En körskola skonsam för både själ och plånbok!

  Utan motivation och med prestationsångest satte jag mig i bilen med herr Hans, det tog inte lång tid tills Hasses lugn spreds sig till mig och jag började trivas i situationen och prestationsångesten var som bortblåst. Motivation och körglädje uppstod och jag längtade alltid efter nästa körlektion (kan fortfarande sakna dem och att hänga med Caroline innan dem) Blev alltid på så bra humör hos er!   Jag är så otroligt tacksam över att jag fick komma till er. Ett extra tack till Hasse för allt du lärt mig och ditt tålamod, jag är dig evigt tacksam. Dessutom blev jag varnad om att riskutbildningen del 1 skulle vara tråkigt men Kenneth lyckades med både charm och intresse få mig att tycka den var kul och intressant!  Alviks trafikskola rekommenderas av mig med både hjärta och plånbok. Lycka till med era körkort!

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  Duktig elev

  30 Apr 2013

  En körskola med klass!

  En superbra körskola med trevliga trafiklärare! Satte uppkörningen på första försöket och har Tobbe och Majsan att tacka. De förklarar så man förstår och man känner att man får ut något av lektionerna. Stort tack till körskolan, rekommenderar den till alla!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Ellinor M

  29 Apr 2013

  Bästa körskolan!

  Jag vill rekommendera Alviks trafikskola starkt. Utan Kenneths hjälp hade jag aldrig lyckats med mitt körkort. Kenneth ska ha ett stort tack för all energi och för all tid han har lagt ner för att jag ska fixa körkortet. Det är ett härligt gäng som jobbar på Alviks trafikskola och alla har varit till stor hjälp. Känns nästan lite tråkigt att inte komma och ha några flera lektioner. Men tack för all hjälp! Vill ni lyckas med att ta körkortet så är det Alviks trafikskola du ska välja. Kramar Ellinor

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  Anonym

  28 Apr 2013

  En riktigt bra körskola

  Jag tog körkort på första försöket tack vare Alviks Trafikskola, jag hade Tobbe som lärare och tog någon lektion med Hasse också, dom var väldigt lugna när dom pratade och förklarade så man förstod och de var även positiva och skapade en väldigt bra stämning, alla verkar trevliga på körskolan och jag rekommenderar starkt denna körskola till andra som ska ta körkortet.

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  Elsa Sjögren

  13 Apr 2013

  Körkort på Alviks Trafikskola

  Jag vill varmt rekommendera Alviks trafikskola till alla som vill ta körkort i Stockholm. Min lärare var Malin som var hur bra som helst. Rak, tydlig, noggrann och väldigt trevlig att ha som lärare. Varje lektion var en"aha-lektion" och jag kände att varje lektion var värt pengarna. Stämningen på skolan var toppen och de övriga lärarna samt Caroline var stöttande och alltid villiga att reda ut oklarheter i teorin. Jag klarade teori och uppkörning på första försöket och det tycker jag säger en hel del om hur bra denna skola är. Nu, när det gått en tid efter att jag tagit mitt körkort så har jag fått komplimanger att jag kör väldigt bra vilket är helt tack vare Malin och Alviks trafikskola. Varma hälsningar till er allihopa! Med vänlig hälsning/Elsa Sjögren

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  Elin T

  5 Apr 2013

  Superbra

  Har bara positivt att säga om denna trafikskola, bra lärare, bra bilar och trevligt kundbemötande. De ser till att vara så effektiva som möjligt för att man ska kunna nå sina mål utan att ha onödigt många lektioner. Jag rekommenderar min lärare Hasse starkt, han var lugn och pedagogisk, och man kom alltid framåt i utbildningen. Detta gjorde att jag klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Tack för allt!

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Isabelle Jonsson

  22 Mar 2013

  TACK

  Efter att ha övningskört i ungefär en månad på Alviks trafikskola, klarade jag idag förarprovet på första försöket utan problem! Jag har Er att tacka, och speciellt min lärare Hasse!! Rekommenderar Varmt Alviks trafikskola till alla er där ute! Finns inga härligare lärare!

  Tillbaka till toppen
 25. avatar
  J.T. elev nr:7193

  27 Feb 2013

  Ännu störe TACK!

  I går,på första försök klarade jag Förarprovet,oxå!!! Tack Tobbe för råd/förslag med studerande och inför teorin,och tack Glenn för hjälpen med finputsa min körstill!! Mer än nöjd,oerhört tacksam!!! (¤¤¤¤¤¤ 6st Solar av möjliga 5)

  Tillbaka till toppen
 26. avatar
  J.T. elev nr:7193

  23 Feb 2013

  TACK,Alviks Trafikskola står för HQ!!!

  Trevlig bemötande,enkla tydliga svar. Proffsig upplägg och vägledning. (jag som 50+ klarade teorin på första försök!den.22/2.med 65/59!! TACK VARE A.T.)

  Tillbaka till toppen
 27. avatar
  Emma Holmberg

  19 Feb 2013

  En super bra trafikskola

  Malin va en fantastisk o pedagogisk lärare. Jag hade även mycket hjälp av dom andra lärarna när det gällde min dyslexi, rekommenderar denna skola stort tack till er alla !!!!!!!!

  Tillbaka till toppen
 28. avatar
  F.d. elev

  16 Feb 2013

  Ok skola

  Skolan var ok, men det beror naturligtvis på vilken lärare man har och hur man trivs med honom/henne. Min lärare kom enligt min mening med sarkastiska och onödigt negativa kommentarer som inte alls funkade konstruktivt för mig. Denna pedagogik passar säkert vissa men för mig hade en mer positiv utlärningsteknik passat bättre.

  Tillbaka till toppen
 29. avatar
  Sebastian

  25 Jan 2013

  Stort Tack!

  Stort tack till Alviks Trafikskola och framförallt Hasse som jag åkte med. Han är bra på att lära ut körteknik och regler under få lektioner. Rekommenderar starkt folk att gå via Alviks Trafikskola, bra valuta för pengarna.

  Tillbaka till toppen
 30. avatar
  Emma

  24 Jan 2013

  Riktigt riktigt bra, SUPERNÖJD!!!

  Jag körde med Hasse och det var jätte jätte bra! Det var verkligen min utbildning och inte pengarna som sattes främst och Hasse är jätte trygg och jätte bra på att lära ut! Skulle definitivt rekommendera Alviks Trafikskola till andra, jag gjorde själv mycket undersökningar innan jag valde trafikskola och började med en testlektion för att både se vad jag behövde och om jag tyckte skolan verkade seriös och bra. Nästan lite tråkigt (?) att ha fått körkort nu så man inte får köra mer med Hasse! :)

  Tillbaka till toppen
 31. avatar
  Anonym

  13 Jan 2013

  En mycket bra trafikskola!!

  Är en mamma som har haft mina barn i olika trafikskolor, bla på en vid Brommaplan där dom var helt oengagerade. På Alviks trafikskola däremot möttes man av proffsig, kunnig och trevlig personal som direkt skapade ett förtroende och byggde självförtroende. Körkortet gick som en dans. Tack för ert proffsiga bemötande!

  Tillbaka till toppen
 32. avatar
  Mikaela H

  17 Dec 2012

  Körkort - check!

  Jag började köra med Alvik trafikskola i oktober. Den 7 december klarade jag teorin på första försöket och idag klarade jag uppkörningen galant, även det på första försöket. Jag har tagit 19 lektioner hos Alvik och receptionisten Caroline har varit helt fantastisk och verkligen lyssnat på mina önskemål gällande tider, då jag är lite av den krångliga typen som har ett nattjobb jag måste anpassa mig efter och oftast sover om dagarna. Men med hennes hjälp och samarbetsförmåga har det gått som på räls. Credd till henne! När det kommer till körningen så har jag kört någon enstaka lektion med Tobbe som är riktigt duktig. På den lilla tiden vi hade så lärde han mig hur man ska ha blicken i trafiken, vilket är en stor del av bilkörandet. Så numer tittar jag alltid långt fram istället för rakt ner i gatan och det har jag Tobbe att tacka! Den jag ändå spenderat mest tid och kört nästan alla lektioner med är Hasse! Och honom vill jag tacka allra mest. En otroligt bra lärare som man som elev känner sig extremt trygg att ha bredvid sig och lär ut fantastiskt bra. Hasse lyssnar på vad jag har att säga och vad jag vill öva mer på, samtidigt som han själv har ett bra upplägg i körningen och är noga med att säga till när man gör fel, OCH när man gör något bra (!) Så tusen miljoner tack och kramar till dig Hasse! Dessutom vill jag tillägga att man känner sig väldigt "hemma" när man kommer till trafikskolans lokal innan och efter en lektion. Alla som jobbar d är verkar ha riktigt roligt på jobbet och skrattar mycket. En skön stämning som smittar av sig och sprider bra energi till oss elever. Tack Alvik trafikskola, det har varit värt varenda litet korvöre, och riktigt roligt att fått köra med er!

  Tillbaka till toppen
 33. avatar
  Kenneth Biström

  21 Nov 2012

  Tack!

  Tog BE-kort med läraren Glenn. Allt var bra och professionellt upplagt. Tog en dubbellektion och sedan uppkörningen, till fyllest! Kan starkt rekommendera denna skola samt läraren Glenn!

  Tillbaka till toppen
 34. avatar
  Didrik

  7 Oct 2012

  Alvik trafikskola

  Min fru tog körkort genom Alviks trafikskola i veckan, på första försöket både för teori och uppkörning. Innan hade vi tagit en testlektion på annan trafikskola och trivdes inte bra med den läraren, så vi bytte till Alvik.  Vi körde med Hasse och någon gång med Tobbe och det fungerade jättebra! Jag som privathandledare var med i baksätet på lektionerna och vi mängdövade sedan hemma. Lektionerna var lugna och pedagogiska för min fru och jag som medföljande privathandledare fick bra stöd till vår träning hemma.

  Tillbaka till toppen
 35. avatar
  Anonym

  2 Oct 2012

  Tog en testlektion på Alviks Trafikskola för några dagar sedan. Bilen var oerhört lättkörd, inga som helst problem med den. Läraren (Hasse) var väldigt lugn och pedagogisk. Han lärde mig saker jag inte tänkt på förut, och han förklarade också så att man förstod precis vad han menade. Hasse tyckte att jag körde så bra att jag inte behövde ta några lektioner på bilskolan; det räckte om jag övningskörde privat. En glädjande och uppriktig nyhet. Rekommenderar varmt trafikskolan till alla!

  Tillbaka till toppen
 36. avatar
  Andreas

  28 Sep 2012

  Tack Alviks trafikskola

  Jag klarade både teoriprovet och körprovet på första försöket efter att ha gått alviks trafikskola. Det var en otroligt bra utbildning både för både körning och teori. Alla som jobbar där är otroligt trevliga och duktiga. Jag kan rekommendera trafikskolan och framförallt min lärare Hasse till alla, stort tack!!

  Tillbaka till toppen
 37. avatar
  Frida

  27 Sep 2012

  Tack så mycket!!

  Jag körde med Hasse från början och med Tobbe som extra hjälp. Allt fungerade så bra det bara kunde hela tiden. Bra lektioner och jag klarade mitt teoriprov och körprov utan problem. Det gick snabbt och var okomplicerat. Stort tack Alvik för all expert hjälp och vägledning! Varje lektion var alltid ett nytt äventyr och man längtade direkt till nästa! Blir tråkigt att lämna skolan och alla trevliga glada lärare!

  Tillbaka till toppen
 38. avatar
  M M

  24 Aug 2012

  Klarade uppkörningen idag

  Klarade uppkörningen idag (första försöket) och för en dryg vecka sen teorin med 63 av 65 rätt. Jag har kört nästan uteslutande med alviks trafikskola och är mycket nöjd! Även med teorikursen som går kvällar lite då och då. Caroline i receptionen är oerhört hjälpsam med allt man behöver. Toppenskola! Tack för all hjälp jag fick av er alla! Speciellt Glenn, Kenneth, och Malin!

  Tillbaka till toppen
 39. avatar
  Adam Hallberg

  13 Aug 2012

  En riktigt bra trafikskola

  Alviks trafikskola gav mig den hjälp och de verktyg jag behövde för att lyckas med mitt körkort. Det är possitiva, engagerade, och kunniga lärare som verkligen ser till dina individuella behov och hjälper dig på din väg mot körkortet. Alviks trafikskola har kunnig och hjälpsama lärare som skapar en possitiv, rolig och säker inlärningsmiljö. Det var sällan som man kom tillbaka utan ett skratt och man lärde sig alltid något nytt. Tack Alviks trafikskolas fantastiska personal som gjort min väg till körkortet kul, intressant och lärorik.

  Tillbaka till toppen
 40. avatar
  Anonym

  13 Aug 2012

  Jag hade testat ett antal olika trafikskolor innan jag hittade till Alviks trafikskola. Av de jag testat är Alviks trafiksskola är helt klart den bästa! Efter varje lektion kändes det verkligen som att jag hade lärt mig något. Stort tack till min lärare Malin!

  Tillbaka till toppen
 41. avatar
  Angelica Holmberg

  8 Aug 2012

  alviks trafikskola är världsklass!

  Alla är otroligt trevliga, hjälpsamma och duktiga på alviks trafikskola! Extra credd till Malin som var min lärare. Jag är supernöjd!

  Tillbaka till toppen
 42. avatar
  Jimmy Olofsson

  1 Jul 2012

  Mycket hög kvalité

  När jag fyllde 31 bestämde jag mig äntligen för att ta körkortet. Hade inte kört en meter innan jag kontaktade Alviks trafikskola för en testlektion. Jag var sjukt nervös men läraren (Hasse) var lugn och väldigt tydlig samtidigt som svårighetsgraden var anpassad till min nivå. Efter lektionen la vi upp ett schema på ca 35 lektioner eftersom jag bara skulle köra på skolan och inget privat. Jag behövde bara 30 av lektionerna och Hasse guidade mig igenom olika moment och såg till att jag idag känner mig trygg och säker i trafiken. Fick körkortet i fredags och har hela Alviks trafiksola att tacka för det. Tack Carro i receptionen (som fixar de flesta problemen). Tack alla lärare på skolan som alltid är trevliga och tillmötesgående. Tack Hasse för att du alltid är proffsig i ditt jobb. Tusen Tack! Vänligen, Jimmy

  Tillbaka till toppen
 43. avatar
  Anonym

  4 Jun 2012

  Tack Alviks Trafikskola! Jag är så nöjd med min utbildning hos er! Hasse var en jättebra lärare - han var alltid lugn och gav massor med bra tips och stöd under lektionerna, och det är mycket tack vare honom att jag klarade uppkörningen på första försöket!

  Tillbaka till toppen
 44. avatar
  Anonym

  15 May 2012

  Alviks Trafikskola

  Helt underbar personal, lunga, trevliga och sociala. Och jag fick mycket hjälp med teorin!

  Tillbaka till toppen
 45. avatar
  Fredrik Mårtensson

  8 May 2012

  Bra körskola

  Trevlig och väldigt kompetent personal, allt har fungerat toppenbra!

  Tillbaka till toppen
 46. avatar
  Regina

  20 Apr 2012

  Faboules

  Vill bara säga tack o bock för mitt körkort. Och till läsare att dom blåser verkligen ingen på kvalité eller pengar, och ni till tacken . Tobbe och hasse som kört med mig. Caroline för en underbar och hjälpsam person, kenneth för en lärorik teori och Glen för du hade lugnet o följa med till min hållt uppkörning !!!

  Tillbaka till toppen
 47. avatar
  Daniel

  11 Apr 2012

  Rekkomenderas!

  Om du vill ta ditt körkort och få proffsiga lärare med många års erfarenhet ska du vända dig till Alviks Trafikskola. Dom skräddarsyr och anpassar efter kundens behov och det är så det ska vara.

  Tillbaka till toppen
 48. avatar
  Thomas

  29 Mar 2012

  B-körkort

  Kan verkligen rekommendera Alviks trafikskola! Klarade uppkörning och teori på första försöket tack vare dem. Kanonpersonal! Eloge till Tobbe och Kenneth!

  Tillbaka till toppen
 49. avatar
  Benjamin

  24 Mar 2012

  Bra körskola!

  Alviks trafikskola gjorde att det var enkelt och gick snabbt att ta körkort! Enkel webbanvändning och trevliga lärare! Rekommenderas väl!

  Tillbaka till toppen
 50. avatar
  Jennifer

  19 Mar 2012

  Toppenkörskola!

  Jag kan verkligen rekommendera Alviks trafiksskola till de som ska ta körkort. Pedagogiska lärare och hjälpsam anda på hela körskolan. Tack till Carro som hjälpte mig pyssla ihop körlektionerna till en "intensivvecka" som passade mitt schema. Ett stort tack till Hasse som på ett pedagogisktsätt hjälpte mig ordna körkortet på 3 veckor :)

  Tillbaka till toppen
 51. avatar
  Susanne

  16 Mar 2012

  Kanoners!!

  Jag kan absolut rekommendera Alviks Trafikskola. Jag körde hyfsat intensivt med ett par lektioner i veckan, jag tog körkortet på första försöket, en månad efter första lektionen. Värt varenda krona! Lärarna är jättetrevliga, pedagogiska och pressar en alldeles lagom mycket ;) Tack!

  Tillbaka till toppen
 52. avatar
  Peter

  14 Mar 2012

  Tungt släp

  Mycket trevlig personal som verkligen hjälper till med att få körkort. Man blir rekommenderad det antal lektioner man behöver ta inte mer och inte mindre. Kan inte bli bättre.

  Tillbaka till toppen
 53. avatar
  Alexander

  9 Feb 2012

  Bästa trafikskolan!

  Varför? * Pedagogiska och hjälpsamma lärare, det innebär att de inte bara är bra på att lära ut utan även utformar lektionerna individuellt och inkännande så man hela tiden kompletterar och fyller i det som man är sämre på gången innan på ett effektivt sätt. * Kanonbra service lätt att boka/boka av webtjänsten är kanon. * Trevliga och lättkörda övningsbilar. Inga tungkörda/lågvarvade dieslar. * Man känner sig alltid välkommen.

  Tillbaka till toppen
 54. avatar
  IWONA

  2 Feb 2012

  bästa trafikskola

  Jag vill tacka jätte mycket till HASSE. Alvik trafikskolan jag ska rekomenderar till alla som vill ta körkort. Mycket bra skolan trevliga personalen. TACK SÅ MYCKET:)

  Tillbaka till toppen
 55. avatar
  markus

  31 Jan 2012

  alviks trafikskola

  jag rekommenderar verkligen alviks trafikskola! pedagogiska,trevliga lärare och man blir väldigt bra omhändertagen! stort tack!!

  Tillbaka till toppen
 56. avatar
  Rana

  29 Dec 2011

  Alviks trafikskola är bäst!

  Jag har gått i flera trafikskolor men inte fått den hjälp jag behövt, det fick jag dock på alviks trafikskola! Lärarna är grymma och anpassar sig efter elevernas behov. Man får hjälp av alla på skolan, till och med receptionisten! De finns med och hjälper en ända tills man uppnått sitt mål!! Om det inte vore för alviks trafikskola hade jag aldrig klarat mig! De är så prisvärda!

  Tillbaka till toppen
 57. avatar
  isabella frank

  23 Dec 2011

  Alviks trafikskola!

  Man känner sig välkommen på bilskolan och lärarna är väldigt duktiga och man känner sig väldigt trygg när man kör. Om någon funderar på att ta körkort skulle jag aldrig tveka på att rekommendera Alviks trafikskola, tog mitt körkort idag på första försöket tack vare dom.

  Tillbaka till toppen
 58. avatar
  Marcus

  5 Dec 2011

  Tankar baserade på egna erfarenheter av skolan

  Då jag fått mitt körkort och tänker tillbaka på tiden med Alviks Trafikskola så kan jag inte vara annat än nöjd. Skickliga lärare som vet vad de gör som även är trevliga. Jag kan rekommendera skolan till samtliga som har planerat att ta körkort på ett smart sätt.

  Tillbaka till toppen
 59. avatar
  Susanne Novella Kamil

  2 Dec 2011

  Alviks Trafikskola

  Duktiga, flexibla, snabbfotade och framförallt trevlig stämning på körskolan! Det känns att de är måna om att varje elev ska få det som den behöver för att lyckas med körkortet. Jag skulle absolut rekommendera alla att använda sig av Alviks Trafikskola.

  Tillbaka till toppen
 60. avatar
  Fredrik

  11 Nov 2011

  Väldigt bra skola!

  Alla som vill ta körkort borde välja alviks trafikskola. Mycket bra och pedagogiska lärare. (5 av 5 toasters)

  Tillbaka till toppen
 61. avatar
  Lina Blinke

  1 Nov 2011

  Bästa!

  Toppenbra och pedagogiska lärare och trevlig stämning! Har gått på andra bilskolor tidigare men utan att utvecklas så mycket och mest kände ångest för att gå dit... Efter att jag började på Alviks trafikskola har jag längtat till körlektionerna! Nu är körkortet mitt efter första uppkörningen:-) Extra tack till min lärare Kenneth! Rekommenderas verkligen Alviks trafikskola till dig som vill ta körkort! :-)

  Tillbaka till toppen
 62. avatar
  Ninni

  27 Oct 2011

  Bästa bilskolan!

  Otroligt trevliga lärare och personal. Man blir väl omhändertagen och de är måna om dig som elev. Kan inget annat än ge högsta betyg till denna bilskola!

  Tillbaka till toppen
 63. avatar
  Thomas Hjort

  6 Oct 2011

  BE - Glenn!

  Tog min BE behörighet enkelt efter att Glenn hjälpt mig med säkerhetskontroller och 45 graders höger backning!

  Tillbaka till toppen
 64. avatar
  Frida Dahlqvist

  30 Sep 2011

  Alviks trafikskola

  Jag vill verkligen rekomendera alviks trafikskola för dem får en att utvecklas väldigt fort i sin köring! Jag är en tjej från landet och tog en intensivkurs på två veckor på alviks trafikskola och jag klarade uppkörning på första försöket, inte illa!!! Det är lite dyrare men det är verkligen värt det, jag lovar!! Och med tanke på att dem anstränger sig för att elverna ska utvecklas så blir det inte så mycket dyrare eftersom det är många andra trafikskolor som vill "behålla" en. Trivdes jätte bra med min hanledare och med alla som jobbade där. Dem har även en glad rolig receptionist som hjälper gärna till!

  Tillbaka till toppen
 65. avatar
  Rebecka

  5 Jul 2011

  Högsta betyg!!

  Jag har försökt ta körkort i nästan 10 år och för ett tag sen började jag köra på Alviks trafikskola, efter att ha provat flera olika skolor och lärare. Nu är körkortet mitt och det är på grund ut av otroligt duktiga, pedagogiska och glada lärare som får dig som elev att nå målet - körkortet!

  Tillbaka till toppen
 66. avatar
  Julia

  1 Jun 2011

  Körkort: Check!

  Alvikstrafikskola har varit grymt bra för min del! Massa härliga och duktiga människor är annlednignen till att jag lyckades ta mitt körkort såpass snabbt som jag faktiskt gjorde! Tack till er alla!

  Tillbaka till toppen
 67. avatar
  Brandy

  26 May 2011

  Världens bästa trafikskola !

  Tog mitt körkort i dag tack vare alla fantastiska människor på körskolan. Ett enastående stöd från hela trafikskolan. Kan varmt rekommendera skolan då dom satsar helhjärtat på oss som elever.

  Tillbaka till toppen
 68. avatar
  Anonym

  18 May 2011

  Superbra!

  Trevliga, flexibla och tjatiga så att man faktiskt till slut tar sitt körkort! Massa kramar!

  Tillbaka till toppen
 69. avatar
  Oskar Holmberg

  16 May 2011

  teorikurs

  Jag var väldigt nöjd med teorikursen som jag gick på hos Alviks Trafikskola

  Tillbaka till toppen
 70. avatar
  Anonym

  15 May 2011

  Bra lärare och trevlig och hjälpsam personal!

  Tillbaka till toppen
 71. avatar
  Annelie

  12 May 2011

  Tack för kanonhjälp !

  Ni är bäst. Bra bilar, bra lärare och superfin hjälp på teorin. Tack !! Nu har jag mitt körkort :-)

  Tillbaka till toppen