Lägg till din Trafikskola

Wendels Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Friisgatan 22, 211 53 Malmö

Betyg: 4.9/5 (8 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school
Wendels trafikskola sätter dig som elev i fokus. Körkort för Personbil och Taxi. Anpassad undervisning. Körbedömningar vid sjukdomsbild utförs åt sjukvårdspersonal.  Handledarutbildning, Riskettan och Halka sker med jämna mellanrum. Vi Ses!

Lämna ditt omdöme

Loading...

8 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  2 Jun 2021

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  13 Jul 2016

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  24 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Anonym

  25 Jun 2013

  Rekommenderar

  En mycket bra trafikskola. Trevlig personal. Nina är en mycket bra körlärare som förklarar på ett mycket bra sätt, och hon är även behaglig att köra med. Cathrine är också jätte bra, enda "nackdelen" är att hon är för "populär" (många vill köra med henne) så det är inte lätt att få tid med henne. Bosse håller bra teori lektioner. Killen i receptionen är väldigt trevlig.

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Erik

  11 Feb 2013

  Ärlig och rak, toppenskola

  Körde upp en testtimme hos Bosse som privatist med ADHD. Bosse sa att jag behövde ca 8 lektioner så jag valde ett 10 paket och fick jättebra hjälp att rätta till min körning, Bosse skrev ner och jag gick hem och tränade privat, efter mina 10 lektioner hos Bosse så klarade körkortet galant, jag är toppen nöjd och rekommenderar Wendels till 100%.

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Anonym

  3 Feb 2012

  Bästa skolan

  Bosse,Kattrin och Nina är jättebra lärare. Pedagogiska och ser till att man är bekväm. man får hjälp o skäll o läxor o allt man behöver, för de vill man ska lyckas. Emeli i resepchonen e jättesnäll o får alla at trivas, hjälper med frågor som e svåra och peppar en, kommer ihåg vad man sagt o käner sig viktig. mycket nöjd med skolan. ända minus är att det inte öppet längre fredag än till tre.

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  pontus

  8 Apr 2007

  super

  jag gick på dena trafikskola och jag klarade allt på första försöket. dom som jobbar där hjälper verkligen dig som elev. dom vill inte att man ska ta en massa lektioner utan de sägar vad de tror sen kan det ändras pga hur du kör själv var jag på ericssons trafikskola de sa ta 20 lektioner men så började jag på wendels och där körde jag bara 7 lektioner.

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Anna

  2 Apr 2007

  Tack allt tålamod!

  Mysig personlig miljö. mycket god service och trevlig personal!! TACK för all hjälp med teori och i bilen!

  Tillbaka till toppen