Lägg till din Trafikskola

Erikslust MC-skolaloading map...
Kontaktinformation:

Erikslustvägen 26, 217 73 Malmö

Betyg: 3.8/5 (18 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

18 Omdömen

 1. avatar
  Gäst1

  29 Aug 2022

  NEJ!!!

  KAN ABSOLUT INRE REKOMENDERA denna Mc skolan. Som förregående nämnde sitter i bilen bakom och väldigt dålig kommunikation och ingen tips alls på vad man kan förbättra eller hur det ens går även om man frågar. Har ringt läraren i flera dagar efter min teori och inget svar alls, fick vänta utanför körskolan i 1,5h för att prata med honom, när jag väl frågade varför han inte svarade så sa han -inte min uppgift att svara alla som ringer, detta är inte en kundänst, Inget system på hur många körlektioner du har kört med honom heller. vilket leder till att han kan se till att du har förbrukar mer körlektioner än vad du ska och ta betalt för de som du ej har kört. Enligt honom så ska man avboka en lektion 36h men han själv kan ändra din tid när som helt.

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 0 av 5

  12 Jan 2021

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  18 Jun 2020

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Bina

  18 Feb 2020

  Nope!

  Kan absolut inte rekommendera denna körskola. Han har dragit ut otroligt mycket på lektionerna och suttit i sin bil i telefon under tiden jag kört MCn, ingen hjälp på bana, varken tips eller kommunikation eller ens titta åt ens håll.

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  25 Jul 2019

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  18 Jul 2019

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  22 Jun 2019

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  11 Jun 2019

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  24 May 2019

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  28 Aug 2017

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Mats

  15 Sep 2016

  Mycket bra

  Misslyckas du med kortet så har du antagligen inte lyssnat på Håkan. Suveränt trevlig, saklig och mycket humor. Jag fick all den vägledning som behövdes för att klara mc kortet på första uppkörningen.

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Max

  24 Aug 2016

  Nog utan tvivel Malmös sämsta MC-Skola

  Undvik denna MC-Skola! Slösade min tid här ett tag tyvärr och så fort jag bytte trafikskola gick allt som en dans. Lektionerna är aldrig 80 minuter fast du får betala för det. Du får ofta köra runt i cirklar på en parkering istället för att få aktiv hjälp ute på banan. Är du ute på banan står karlen som äger trafikskolan och snackar i sin mobil medan du får klara dig själv med träningen tillsammans med den andre eleven mestadels. Ja just det, det är alltid så att du får betala för en dubbellektion men åker ut med en annan elev också då. På väg ut på de rundor (ofta nästan samma) sitter den gamle handledaren och pratar i bilen bakom (höger, vänster.. och som någon föregående nämner med sin fru eller andra i mobil). Du får ett envägskommunikationsset vilket gör att du inte kan kommunicera tillbaka. Ett flertal jag träffade vittnar som jag att du får stanna på Probike för att lämna trasiga handtag och andra ärenden under din lektionstid. Har du problem med teorin gör dig en tjänst direkt då och välj Erikssons, Mårtenssons eller liknande trafikskolor som har lärarledda teorilektioner och kan sina saker om du behöver hjälp. Hade jag kunnat ge minuspoäng skulle detta varit på plats här. Någon handlingsplan finns knappt att tala, jag misstänker starkt att de anonyma som gett 5 stjärnor här är ägaren själv eller dennes släkt/vänner.

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Lasse

  8 Aug 2016

  Oproffsigt och imkompetent

  Började i mars med intentionen av att ta körkort snabbt för att kunna köra under sommaren. Efter nio lektioner, under 3 månader, körande runt Malmö, med stopp på verkstad vid nåt tillfälle och flertal stopp på paarkeringsplatser för att öva krypkörning medan läraren sitter och pratar med sin fru i mobilen inne i bilen han kör efter med fick det bli annan trafikskola och egen bestämd uppkörningstid. När jag väl hade bestämt det gick det att få tider för körning, mot en ytterligare kostnad av 4.500:-, vilket jag som tur är inte gick på. Sista lektionen var dagen innan uppkörning och då var vi t o m på Bulltoftabanan och körde både höghastighetsbanan samt gjorde ETT bromsprov. Konstigt nog kom jag inte ens ut i trafik efter att ha misslyckats med höghastighetsbanan, krypkörningen och bromsproven. Efter fyra lektioner med Mårtenssons MC på Södervärn spikade jag alla delar!! Rekommenderar Erikslust MC Trafikskola!! Nja, tycker nog att det är dags att pensionera inte bara Malmö's äldsta MC skola utan att även Malmö's äldsta trafiklärare gör detsamma.

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  28 Apr 2016

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  29 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Norman

  3 Jun 2015

  Bra planering på körningen

  Fick körkortet på första försöket och all tack vare den planering vi bestämde 3 månader innan. Rekommenderas!

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  17 Apr 2015

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  David

  9 Jul 2012

  Bra körskola!

  Håkan på erikslust mc-skola är en rutinerad lärare med ett lugnt och behagligt tillvägagångssätt. Jag hade kört på en annan skola i Lund innan och jag upplevde stor skillnad med hur pedagogisk Håkan var, redan efter 2 lektioner hade fått fler tips på förbättringar än på 5 lektioner i Lund.

  Tillbaka till toppen