Lägg till din Trafikskola

Mattssons Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Torngatan 2, 232 34 Arlöv

Betyg: 4.7/5 (49 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

49 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  15 Jun 2018

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  13 Apr 2016

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 1 av 5

  7 Apr 2016

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  9 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  7 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  1 Feb 2015

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Johanna W

  26 Jun 2013

  Bästa trafikskolan!

  Mattsons Trafikskola är klart bäst! När jag började visste jag ens inte hur man växlade och nu har jag klarat både teorin och uppkörningen på första försökte! Tack för all hjälp och speciellt till Gisli som har fått stå ut med mig under denna tid, hade inte kunnat ha en bättre lärare!

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Jane A

  17 Jun 2013

  Rekommenderas!

  Har alltid sagt att om jag nångång ska ta körkort så ska det va på Mattssons Trafikskola. Jag har nu haft mitt körkort i snart 5 månader och som jag sa, tog jag det på Mattssons :D. Jag körde med Raul som är en fena på det han gör/lär ut! Körde även lite med Gisli och även han är guld värd! Ni fick mig att andas mitt i mitt kaos:D Kerstin i receptionen är en riktig pärla som alltid är trevlig, glad och hjälpsam :). Stort tack till er alla ännu en gång för allt! Vi ses snart igen för runda 2 ;)

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Linnéa

  24 May 2013

  Underbar trafikskola:)

  Allt med mattssonstrafikskola är otroligt bra, vet vad dem pratar om och lär ut på ett perfekt sätt, man blir alltid så glad när man kommer dit :) Kerstin är fantastisk i reseptionen fixar så att det alltid blir bra för en mycket proffsig är hon. Och många tack till Gisli min körlärare den bästa jag haft någonsin så tack Gisli. Det som är bra med honom är att han vet verkligen vad han pratar om och har alltid små tips hur man kan förbättra och så berömmer han en när man gör något bra så många tack till Mattsons trafikskola, ni är verkligen bäst :) <3 Linnéa

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Linda

  23 Apr 2013

  B-körkort klart!

  Mattssons trafikskola, tog hand om mig jätte bra! Dom lärde mig allt vad jag behövde veta/lära mig inför uppkörningen och förberedde mig för det till 100%. Alltid lika glada och positiva när man kom dit. Inte nog med det så varje gång man skulle boka lektion så var Kerstin i receptionen alltid lika trevlig. Så med detta vill jag bara tacka Mattssons personal för att ha gjort de möjligt för mig att lyckas med mitt körkort. Tack så mycket Gisli, Bosse, Raul och Kerstin!<3.

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Tamas

  14 Mar 2013

  Rekommenderas!!!

  Man blev alltid väl bemött av Kerstin i receptionen och över telefon. Hon är omtänksam, hjälpsam och proffsig när det kommer till att boka tider eller ge tips och råd. Min trafiklärare Gisli är väldigt pedagogisk med ett lugn och en harmoni som smittar av sig. Jag klarade både uppskrivning och uppkörning på första försök. Alltså en mycket bra trafikskola som jag varmt kan rekommendera med suverän personal och bra utgångspunkt då Skånetrafikens buss 130 stannar utanför, vare sig du kommer från Malmö eller Lund. Tack än en gång för en mycket trevlig upplevelse och en rik utbildning. Vänliga hälsningar Tamas

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  Henrik J

  15 Dec 2012

  Skola som levererar!!

  Trafiklärare som vet va dom sysslar med, min hette Raul Pintos. Väldigt proffsig o tuff, men samtidigt alltid trevlig o skämtsam vilket underlättar de för en nervös nybörjare. Receptionisten Kerstin alltid me glatt humör o trevlig att prata med. Skolan rekomenderas varmt om ni vill ha en ordentlig utbildning till rimligt pris.

  Tillbaka till toppen
 13. avatar
  Christina Olsson

  10 Dec 2012

  Trafiklärare Raoul pianots

  Bästa trafikskolan någonsin. Underbar personal och Trafiklärare. Fick en underbar trafiklärare vid namn Raol Pintos. Han hjälpte mig, var hård men rättvis lärare omtänksam och mycket duktig och enormt kompetent lärare. Och tack Kerstin i receptionen, alltid glad hjälpsam och supertrevlig med tips och råd, när man var nervös. Bästa rekommendationer till alla som vill ha ett körkort. Mattssons bilskola är proffs. Stort tack än en gång till er alla!:)

  Tillbaka till toppen
 14. avatar
  Terese Nilsson

  30 Nov 2012

  bra utbildning

  Bra utbildning bra lärare de lyssnar även på elevernas tänk!!!

  Tillbaka till toppen
 15. avatar
  Therese

  29 Nov 2012

  Suveränt !

  Mattsons är verkligen en trafikskola att rekommendera. Hjälpsamma och stöttande till 100%. Gisli är världens bästa lärare! Kunde inte haft en bättre "körtid". STORT TACK för all hjälp. Kramar

  Tillbaka till toppen
 16. avatar
  Robert G

  12 Nov 2012

  MC-kortet

  Tog mitt mc-kort på Mattssons och kunde inte valt en bättre skola. Bosse som jag körde för är mycket kunnig. Varje lektion var mycket lärorik och rolig. Jag kan varmt rekomendera denna körskola till alla som vill ta mc-kort. Stort tack till Bosse och alla hans trevliga medarbetare.

  Tillbaka till toppen
 17. avatar
  Emma

  9 Nov 2012

  Helt underbara!

  Tog mitt körkort idag. =) Det har varit en tuff tid för mig med mkt runtom med graviditetsbesvär med mera. Alla på körskolan har varit helt fantastiska, stöttat och hjälpt mig så mycket! Haft en lärare som är social, pedagogisk, lugn och får en att reflektera över sina misstag och att hitta lösningar på dessa. Du är suverän Gisli!! Jag är så glad att jag valde er körskola. Möts alltid av gulliga Kerstin i telefon och reception. Du är härlig Kerstin! Ni är fantastiska på det ni gör! Kommer sakna er!

  Tillbaka till toppen
 18. avatar
  Annika

  26 Oct 2012

  Som en i familjen...

  ...känner man sig när man är elev på Mattssons, tycker jag. Härlig atmosfär och supertrevliga människor. Jag har trivts utmärkt och fått all hjälp jag behövt i min strävan att ta MC-kort. Tack alla för vänlighet och tålamod, speciellt Bosse, Raul och Kerstin.

  Tillbaka till toppen
 19. avatar
  sandra

  26 Oct 2012

  Bästa Körskolan som finns!!!

  Jag tycker mattssons trafikskola var kanon bra. Super gullig personal och bästa körläraren Gisli! väldigt omtänksam och rolig.Jag klara både uppkörning och uppskrvning på första. Det säger allt hur duktiga de är! Rekommenderar dem starkt!!

  Tillbaka till toppen
 20. avatar
  Thomas Trattner

  24 Oct 2012

  Mc-kortet

  Bosse driver Mattssons trafikskola. Han var min lärare under drygt 2 månader då jag förverkligat min dröm och tagit mc-kort. Trafikskolan sköts föredömligt, jag upplever att man är mycket seriösa, pedagogiska och jag fick mycket valuta för pengarna. Den gången jag blev sjuk med kort varsel eller det blev fel tid i bokningen löstes mycket schysst och jag upplevde att man satte kunden i första rummet.Jag fick en mycket bra utbildningen även om Bosse ibland gnällde på mig så det blev skavsår i öronen =) men det behövdes för att man skall bli trygg och göra rätt i trafiken. Kerstin i receptionen var alltid tillmötesgående och trevlig. Jag vill varmt rekomendera denna lilla välskötta trafikskola som ligger perfekt beläget i Arlöv med Bulltofta banan alldeles intill.

  Tillbaka till toppen
 21. avatar
  Jenny K

  22 Oct 2012

  På mindre än två månader efter inskrivning så har jag nu mitt körkort! Tack för allt! Grymt bra Trafikskola som rekommenderas varmt! Glatt bemött av en trevlig Kerstin i receptionen. Varm, humoristisk och proffsig körlärare. Tack Gisli för hjälpen på vägen till mera frihet!

  Tillbaka till toppen
 22. avatar
  Samer Khalil

  22 Oct 2012

  Rekomenderas starkt till alla!! Tack Mattssons!

  Tro det eller ej men man saknar faktiskt trafikskolan, och det är väl ett tecken på att trafikskolan är så bra och att man trivdes mycket. Personalen är mycket trevliga samt att lärarna är mycket bra. Ett speciellt tack till Gisli som hjälpt mig så mycket på vägen till mitt körkort och stöttat mig när jag var som osäkrast, gett mig värdefulla tips och trott på mig. Han har gjort det en lärare ska göra och mycket mer. Tack för allt än en gång alla lärare och Kerstin!

  Tillbaka till toppen
 23. avatar
  Maria

  19 Oct 2012

  Hade Bosse som lärare, funkade kanonbra. Gillar hans humor. Han hjälpte mig till mc-kort på gamla dar. Kerstin i receptionen är alltid glad och hjälpsam. Tack för allt.

  Tillbaka till toppen
 24. avatar
  Joy

  10 Oct 2012

  Rekomenderas varmt!

  Är jätte nöjd med min tid på körskolan! Personalen är jätte trevliga och positiva och det smittar av sig på en! De förbereder en väl både praktiskt och teoretiskt för att bli en självständig bilförare. Vill ni välja en bra trafikskola välj då Mattssons!

  Tillbaka till toppen
 25. avatar
  Christoffer Ekelund

  28 Sep 2012

  Mkt bra körskola

  Rekomenderar Mattsons trafikskola. Den är bra och lärarna är bra på att lära ut. Utbildningen är pedagogiskt och man får mycket stöd så tack :)

  Tillbaka till toppen
 26. avatar
  kvinna 40+

  26 Sep 2012

  Besviken;(

  Blev besviken och kommer säkert aldrig att sätta mig bakom ratten igen. Blev bombarderad av negativ kritik, körde med en av lärarna som inte har någon tålamod alls. Mycket dåligt bemötande i receptionen. Rekomenderas ej!!

  Tillbaka till toppen
 27. avatar
  C.Olsson

  25 Sep 2012

  MC-Kort

  Kan rekommendera Mattssons fullt ut!! Bosse får en att tänka till och ställer bra och tankeväckande frågor som får dig att tänka till flera ggr. Detta har jag med mig även idag. Bra närhet till alla sorters vägar och mycket nära till övningsbanan (Bulltofta) vilket spar värdefull tid. När du väl kör upp har du övningskört mycket på de vägar som du kör upp på. ;-)

  Tillbaka till toppen
 28. avatar
  Liselotte

  20 Sep 2012

  Jag är mycket nöjd med mattssons trafikskola! Jag har varit på andra körskolor men mattssons är den i särklass bästa med bra lugna och pedagogiska körlärare! Tack Bosse för all hjälp till mitt mc- kort!

  Tillbaka till toppen
 29. avatar
  Mattias H

  20 Sep 2012

  En riktigt bra körskola!

  Har bara gott att säga om Mattssons Trafikskola. Jag klarade både teori och körprovet på första försöket. De försöker inte på något sätt hålla tillbaka en och lura på en fler lektioner än nödvändigt. Tvärtom pushade Bosse mig och såg till att jag klarde mitt MC-kort långt tidigare än jag räknat med. Kan varmt rekommendera Mattssons Trafikskola till alla som ska ta körkort, bil eller MC.

  Tillbaka till toppen
 30. avatar
  Frank O

  19 Sep 2012

  Mc-körkort

  Kan bara ge positivt av denna körskola. Har känt mig väl omhändertagen varje gång jag var där. Och rekommenderar till alla jag känner. Liten, personlig körskola som passade mig perfekt. 1000 tack!

  Tillbaka till toppen
 31. avatar
  lars anderberg

  19 Sep 2012

  mc-kort på gamla dar

  kan bara berömma denna bilskola och bosse att han så snabbt och logiskt kunde lära mig(50år gammal)att köra mc från scratch till körkort på endast 2 månader

  Tillbaka till toppen
 32. avatar
  Fredrik

  18 Sep 2012

  En bra och grundlig trafikskola.

  En bra tafikskola som gav en alla de rätta verktygen för att klara av terorin samt uppkörningen. De anpassar sig efter ens behov och försöker lösa de problem man har. Rekommenderas starkt.

  Tillbaka till toppen
 33. avatar
  Gitte Harbo

  5 Sep 2012

  Tack Mattssons!

  Tack Mattssons och speciellt tack till Gisli, för all hjälp och allt stöd på min väg till körkortet. Jag är förvånad över de omdömen som är negativa här på sidan, då jag upplevt trafikskolan som väldigt bra. Både Gisli och Bosse som jag har haft som lärare har varit väldigt lugna och pedagogiska. Jag tog 20 lektioner, köpte ett paket, och klarade teori och uppkörning på första försöken. Jag är helnöjd och har redan rekommenderat skolan till många som planerar att ta körkort!

  Tillbaka till toppen
 34. avatar
  Dennis V

  17 Aug 2012

  Har varit en kul upplevelse

  Instruktörerna är som lugnet själv, trevliga, hjälpsamma och lärorika. Hade roligt och lärde mig snabbt där. Kerstin i receptionen är trevlig och hjälpsam. De har ett bra pris på intensiv kurs. Tackar än en gång Gisli för att du har hjälpt mig med körkortet. Ni är bäst.

  Tillbaka till toppen
 35. avatar
  Jonsson

  15 Aug 2012

  Bästa Trafikskolan i stan

  Mycket nöjd med valet av trafikskola, lärarna är proffsiga, ger tips och råd på vad man ska träna lite extra på efter varje lektion. Ett stort tack till er alla... En mycket glad elev som klarade både teoriprovet samt körprovet på första försök. Ett extra tack till Gisli som trodde på mig och stöttade mig när det inte gick så bra.. Ni är bäst.

  Tillbaka till toppen
 36. avatar
  Louise Karlsson

  11 Aug 2012

  Kanon,

  Jag rekomenderar verkligen denna trafikskola.Den är riktigt trevlig och familjär.Personalen bemöter en lugnt och sansat.Inga frågor är för dumma.Pedagogiskt utlärande. Tack för min tid hos er.Raul!!-- 60 watts lampan lyser nu:))))

  Tillbaka till toppen
 37. avatar
  Maria

  30 Jul 2012

  Tack!

  Lugnt, pedagogiskt och säkert bemötande och utbildning. Tack speciellt till Gisli som nu slipper fler gråa hår eftersom han hjälpt mig till körkort.

  Tillbaka till toppen
 38. avatar
  Anna S

  30 Jul 2012

  Sveriges nr1 Trafikskola!

  Vill ge ett stort tack till all personal på Mattssons Trafikskola för all den hjälp jag har fått till att ta mitt B-körkort. Ni är guld värda!! Jag gick en intensiv 3 veckors utbildning och jag kan inte vara mer nöjd med det. Det var kämpigt såklart men denna personal gjorde det så mycket lättare, trevliga människor, bra förklaringar, logiskt tänkande, kritik när det behövdes! Jag klarade uppskrivning och uppkörning båda på första försöken. Det är ingen dans på rosor att ta körkort, ni som klagar tror jag har fel inställning... Det finns höga krav på dig som körkortstagande, och det är inte mer än rätt. Mattssons Trafikskola ger dig allt du behöver för att klara det, sen är det alltid upp till en själv!

  Tillbaka till toppen
 39. avatar
  Johan

  20 Jul 2012

  Rekomenderas inte

  Jag körde på mattssons trafikskola och kan inte rekommendera den. De drygar ut lektionerna och man kommer ingen vart i utbildningen, de vill att man bokar fler och fler lektioner och klämmer ut pengarna på en. Inte så givande körning och om man är tvungen att byta lärare förlorar man lektioner då ens ordinarie lärare också måste kolla av momentet... De har även på detta ett väldigt högt pris. Finns mycket billigare och mer pedagogiska trafikskolor än denna.

  Tillbaka till toppen
 40. avatar
  Nicklas

  2 Jul 2012

  Mattsons trafikskola är ett litet familjeföretag som sattsar stenhårt på att varje elev ska bli en duktig förare. De ger inte upp och ser alltid till att man kan det som behövs för att klara sig ute i trafiken. De ger tips och råd i slutet av varje lektion på vad man senare kan använda om man kör hemma. Eftersom att körskolan bara består av tre körskolelärare känner varje lärare varje elev och som elev blir man inte nervös om man behöver byta lärare.

  Tillbaka till toppen
 41. avatar
  Niklas

  15 Jun 2012

  Väldigt bra trafikskola!

  En väldigt bra trafikskola med trevliga lärare och trevlig receptionist. Gisli är en lugn, bra och trevlig lärare som lär ut i bra takt och på ett bra sätt där man själv får styra och säga till om lektionerna. Man får bra feedback om vad man bör träna lite mer på och vad man gör bra. Klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöken vilket stor del var pga trafikskolan som var väldigt bra på allting!

  Tillbaka till toppen
 42. avatar
  Anonym

  26 Apr 2012

  Matssons Trafikskola, DYRA!

  Trevlig och glad personal vilket är mycket bra! Men priset är rent för dyrt, vilket inte alls passar ihop med att man kör och övar på samma sak 5-6 gånger. Dåligt planerat, känns som om dom bara vill ta pengarna ifrån en, drar ut på tiden liksom. Körde även hemma så jag behövde inte köra samma runda dem här 5-6 gångerna. I övrigt så är det en glad och trevlig trafikskola. Men det finns andra mycket mycket billigare.

  Tillbaka till toppen
 43. avatar
  Anonym

  20 Apr 2012

  Världens bästa trafikskola!

  Ett varmt och stort tack till min bästa trafiklärare Gisli Jonsson och alla varmhjärtat medarbetare i Mattssons Trafikskola! Det är helst underbart och skulle absolut Rekommenderas! Professionell, pedagogisk undervisning, praktik osv. Därför fick jag mitt körkort för det första Körprovet respektive Teoriprov. Bästa hälsningar...Pairat

  Tillbaka till toppen
 44. avatar
  Jelena

  7 Apr 2012

  Rekommenderar denna körskola i Arlöv!!

  Tycker det är en bra och trevlig körskola med positiv personal!! Stort tålamod och lång yrkeserfarenhet = bra pedagoger!! Bra läge, det är en lugn by att köra i vilket är viktigt om man vill lära sig hantera bilen på ett rätt och lugnt sätt. Sen är det typ 5 min till Malmö där man kan träna stadstrafik m.m. För mig var det jätte bra att man även kunde köra på helgerna (vintertid) eftersom jag jobbade på vardagarna. Att ta sig till Mattssons trafikskola är lätt och smidigt, (både buss- och tåg förbindelse) därför rekomenderar jag inte denna körskola bara för de som bor i Burlövs kommun utan även till de som bor i andra kommuner. Tack för en trevlig tid hos er och allt ni lärt mig :)

  Tillbaka till toppen
 45. avatar
  Lotta S

  4 Feb 2012

  Rekommenderas varmt!!!

  Har enbart gott att säga om Mattssons Trafikskola. Rekommenderas varmt!!! Underbart positiva människor med vana och lång yrkeserfarenhet. En skola där jag utvecklades snabbt tack vare professionell undervisning med ett enormt tålamod, kontinuerlig feedback vilket ledde mig till mitt MC-kort på relativt kort tid, drygt 3 månader. Stort plus för tvåvägs kommunikation i hjälmarna, underlättar undervisningen enormt mycket, då man kan ta upp/rätta till fel direkt, ställa frågor etc. Har enbart varit ett stort nöje att ta körkort här. ETT STORT TACK TILL DIG BOSSE för ditt glada skojfriska humör och enorma tålamod!!

  Tillbaka till toppen
 46. avatar
  Ann Silwer

  27 Jan 2012

  Världens bästa trafikskola !!

  2011 tog jag äntligen mitt mc-kort hos Mattssons trafikskola. Har bara positivt att skriva om dessa underbara människor som jobbar här. Blev lika omhändertagen var gång och körlektionerna byggde på varandra och kände aldrig att jag körde i "onödan" utan det var utvecklande. Året innan provade jag en trafikskola i Lund där jag inte utvecklades någonting och blev rekommenderad hit vilket jag är mkt tacksam för! Kan varmt rekommendera alla som vill ta körtkort att vända er hit. Från en mkt nöjd kund !!

  Tillbaka till toppen
 47. avatar
  Lullu

  25 Jan 2012

  Rekommenderas

  Blev också förvånad över vissa omdömen. Jag har alltid blivit vänligt bemött och fått all hjälp jag behövt. Kan också hålla med om att de har världens tålamod och alltid gett positiv feedback när det behövts. Rekommenderar varmt denna skolan

  Tillbaka till toppen
 48. avatar
  Helen

  8 Dec 2011

  Mattssons trafikskola

  Blir väldigt förbluffad av de andra inläggen! Har tagit ett traktorkort för 15 år sedan och tar körkort nu för bil. Lika goa och vänliga. Inga frågor är fel. Förklarar till man förstår. Har världens tålamod. Alltid glada och positiva. Alltid kul att vara där pga. deras trevliga bemötande. Tack för att ert tålamod med oss ... det är inte alltid så lätt att vara lärare.

  Tillbaka till toppen
 49. avatar
  missnöjd

  18 Aug 2011

  Bristande körskola

  Mattssons trafikskola brister på många punkter; dåligt engagemang, lärare som säger olika saker och oförmögenhet att hålla det de lovar. Det verkar som de är mest ute efter att få ut så mycket pengar som möjligt. Lärarna lär inte ut en speciellt mycket utan sitter mest med i bilen, utan kommentarer och undervisande. De säger alltid att man måste köra mer och köra mer hemma, vilket man inte alltid har möjlighet till. Framför allt så har de inte speciell koll på vad man gör, utan kan komma med samma lektion och information flera gånger, fast man har gått förbi det steget. Lärarna säger emot varandra också och man kan få känslan av att de är missnöjda med varandra som kolleger. Så här i efterhand så måste jag säga att de viktigaste stegen i ett körkort, framför allt många teoretiska frågor blev obesvarade och att körträningen blev bristande på många livsviktiga punkter. Hade aldrig valt denna skola igen, och vill varna andra människor som faktiskt vill lära sig köra.

  Tillbaka till toppen