Lägg till din Trafikskola

Fransson & Israelson Trafikskolaloading map...
Kontaktinformation:

Apotekaregatan 3, 582 27 Linköping

Betyg: 4.3/5 (3 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school
Välkommen till Fransson & Israelsons Trafikskola mitt i centrala Linköping. Läs mer på webbsidan. Körkortsutb för bil, MC, bil med tungt släp, traktor, AM körkort för moped, Introduktionsutb för handledare & elev. Intensivutbildning, Stöd för läs- o skrivsvårigheter.

Lämna ditt omdöme

Loading...

3 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 3 av 5

  17 Jun 2021

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Cissi

  4 Mar 2009

  Kirrat Körkortet!

  Körde precis upp efter att ha varit elev sedan i november och kirrade det ;) Körskolan i fråga har varit underbar. Supertrevliga lärare och administrativ personal som blev mina kompisar under alla gånger jag suttit vid datorerna. Underbara männsikor som verkligen vet vad de håller på med, pedagogiska, lugna, trevliga och glada. det var en ren fröjd att gå till körskolan. Dessutom har de riktigt bra priser och paketlösningar som passade min skrala plånbok superbra. Så jag vill bara säga, tack David och alla andra på Fransson

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Mike

  13 Nov 2008

  Tagit körkort

  Jag har besökt de och hade trevligt service och kunskap till körkorts prov (teori och uppkörning) De har allting på engelska och det hjäpte mig jätte mycket. Om du är från utomlands, gå hitt och de ska hjälpe dig tar körkort som jag!

  Tillbaka till toppen