Lägg till din Trafikskola

Trafikskolan Mitt i Stanloading map...
Kontaktinformation:

Fredsgatan 17 B, 703 62 Örebro

Betyg: 3/5 (12 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school

Lämna ditt omdöme

Loading...

12 Omdömen

 1. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  31 Oct 2021

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Gästbetyg: 2 av 5

  13 Apr 2021

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Gästbetyg: 5 av 5

  12 Jun 2018

  Tillbaka till toppen
 4. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  14 Feb 2017

  Tillbaka till toppen
 5. avatar
  Gästbetyg: 4 av 5

  22 Jun 2015

  Tillbaka till toppen
 6. avatar
  Anonymt

  30 Dec 2012

  Dålig

  Man kan säga nästan ingenting. Dålig undervisning och arga handledare vid körlektioner.Eleven tappar intresse, motivation, tid och pengar.

  Tillbaka till toppen
 7. avatar
  Jill J

  1 Nov 2012

  Har bara positiv erfarenhet, hjälpsamma lärare, bra priser, bra tider.

  Tillbaka till toppen
 8. avatar
  Lotta

  8 May 2012

  Det går lättare åt ena hållet än åt andra

  När jag gick där var de på som "hökar" så det personliga kontot inte skulle bli för tomt. Dum som man var så satte man in pengar i förskott. När jag var ute på en lektion med vänstersvängar och fick 4 1/2 "kryss" av 5 (vilket innebar en ny dubbel-lektion) vart jag så förbannad så jag inte ville gå dit igen. Vi var även 2 vid denna lektion och tjejen som var med kunde ju inte köra. Ex ställde sig så långt till höger vid vänstersväng i korsning på landsbygd (för så gör man i staden), kunde inte skyltar, växla osv.... Hon bedömdes oxå behöva en lektion till (vilket jag kan förstå). Men enligt trafikläraren hade jag inte gjort något direkt fel, men han tyckte att jag kanske svängde lite för sent när en mötande bil kom. Så suga ut pengar det gör dem. Jag skrev och körde upp privat istället och det gick hur bra som helst. Jag gick sedan in och talade om att jag fått körkort och kom i efterhand ihåg att jag hade ju 700 spänn kvar på deras konto. Tror ni att de betala tillbaka dem? Nä, självklart inte!!! Undra hur de redovisa det i bokföringen? Det är iallafall flera år sen så detta är väl preskriberat. Men att det är en trafikskola med starkt intresse att skinna folk på pengar är jag helt övertygad om. Det enda positiva var att den körskolelärare jag hade mest var jättebra. (men det fanns ju även mindre bra).

  Tillbaka till toppen
 9. avatar
  Eva

  15 Sep 2011

  Ett dyrt misstag!

  Valde denna bilskola till min son på grund av läget och gjorde upp om lärare och lektioner. Ingenting blev som vi tänkt oss. Detta blev ett mycket dyrt misstag

  Tillbaka till toppen
 10. avatar
  Peter Karlsson

  7 Jul 2011

  Pappa

  Dålig information vad gäller teori. Bokad lärare ändras utan förvarning så att en elev kan hoppa mellan 4-5 olika lärare.

  Tillbaka till toppen
 11. avatar
  Anonym

  17 May 2011

  dyrt körkort

  dyra priser och varierande kvalite på personal. Tack för hjälpen med mitt körkort trots att ni har en förmåga att ta ut lite väll många körlektioner.

  Tillbaka till toppen
 12. avatar
  mamma

  14 Oct 2010

  bra skola

  kanon bra personal

  Tillbaka till toppen