loading map...
Kontaktinformation:

Brunnsgatan 7, 553 17 Jönköping

Betyg: 3.7/5 (3 omdömen)
Today you can't rate and leave review for this driving school
Vi utbildar för bil och mc. Vi hjälper dig med enstaka lektioner eller hela utbildningen. Kom in eller ring oss så hjälper vi dig.

Lämna ditt omdöme

Loading...

3 Omdömen

 1. avatar
  Fd. elev

  1 Jun 2010

  Tveksam...

  Tog körkort här för några år sedan, men tycker att dom segar ut på lektionerna ganska ordentligt. Inte så imponerad med körläraren, han var alltid stressad och hade en översittar-attityd. Efter att mer eller mindre ha tvingat mig att ta 6-7 extralektioner fick jag tillslut köra upp och klarade det så klart utan anmärkning, och kände väl att de där extralektionerna var pengar i sjön. Efteråt sa han till mig att han inte hade trott att jag skulle klarat uppkörningen. Trevligt! :/ Nej, undvik denna körskola om ni kan...

  Tillbaka till toppen
 2. avatar
  Lima83

  22 May 2009

  Ytterligare en mkt nöjd elev

  Kan varmt rekommendera Körskolans mc-utbildning. Läraren (Thomas G.) är pedagogisk och lugn. Du förväntas inte ta fler lektioner än vad som krävs för att klara uppkörningen (förstås subjektivt). Hyfsade priser, bra med utrustning och tillgänglighet (körtider).

  Tillbaka till toppen
 3. avatar
  Nöjd elev

  3 Jan 2009

  Kanon.

  Verkligen kanon lärare som lär en det man ska kunna utan att dra ut på tiden. Tack till Peter, Thomas och Markus för hjälpen med körkortet!

  Tillbaka till toppen